Oana Roman simte o durere în suflet din cauza faptului că, în ultima vreme, viața ei s-a schimbat în mod radical. Atât venirea pandemie, cât și despărțirea de fostul ei soț au făcut-o pe fiica lui Petre Roman să scrie un mesaj plin de nostalgie pe rețelele de scoialziare.

Oana Roman este acum o femeie singură. După ce s-a despărțit de soțul său în urmă cu aproximativ două luni de zile, viața ei nu a mai fost aceeași. Cu toate că spera la o împăcare și la o revenire la normal a lucrurilor, iată că viața i-a dat de înțeles Oanei că are cu totul alte planuri pentru ea.

În urmă cu doar câteva zile, cei doi foști soți au divorțat în mod oficial, însă, chiar și așa, Isa, fetița pe care Oana Roman o are împeună cu Marius Elisei, nu duce lipsă de nimic, chiar dacă nu mai are parte permanent de prezența tatălui ei.

Oana Roman, mesaj plin de durere

În momentul în care Instagramul i-a amintit de vacanța în care se afla anul trecut pe vremea aceasta, Oana Roman a publicat fotografia în care se afla în vacanță la Roma alături de fiica sa, dar și de fostul său soț. Alături de niște fotografii, ea și-a scris gândurile și și-a împărtășit sentimentele care o încearcă în aceste momente cu fanii ei.

”Acum fix 1 an eram la Roma la Fontana di Trevi. Roma era încă Zona Verde și nimeni nu bănuia ce avea sa urmeze, nimeni nu se gândea la proporțiile Pandemiei și la cum se va schimba viata noastră. Nu regret o secunda ca am fost în acea vacanță. A fost ultima vacanță în formula completă și Roma era orașul la care visam de foarte mult timp să ajung din nou! Dacă mi-ar fi zis cineva atunci că va urma Pandemia și apoi divorțul, nu l-aș fi crezut. Atunci eram realmente fericiți și nu ne dădeam seama”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, profund îndurerată după ce a divorțat de Marius Elisei: ”A fost ultima vacanță în formulă completă”Oana Roman, profund îndurerată după ce a divorțat de Marius Elisei: ”A fost ultima vacanță în formulă completă”

Anul trecut pe vremea aceasta, Oana Roman avea o familie fericită și erau lipsiți de griji. Se simțeau de minune în vacanță și nici nu se gândea ceea la ce avea să le rezerve viitorul apropiat. Numai un an a fost necesar ca viața ei să se schimbe total, iar acum se gândește cu tristețe la acele vremuri când avea o familie completă și un partener de viață alături.

Chiar dacă Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri separate în viață, cei doi fac tot ce le stă în putință pentru a îi oferi micuței lor fiice tot ceea ce au mai bun.