S-a așternut liniștea peste prezentul Oanei Roman însă se pare că abia acum resentimentele ies la suprafață. Fiica lui Petre Roman a arătat tuturor ce simte de fapt în acest moment după ce a devenit o femeie liberă. Aparent deși afișează imaginea femeii puternice care nu se lasă doborâtă de nimic, prezentatoarea trăiește o dramă. Oana nu s-a sfiit să se destăinuie pe internet celor care o urmăresc.

Tânjește după familia pe care o formase

Oana Roman și Marius Elisei au pus punct căsniciei lor după doar câțiva ani. Cei doi au divorțat amical la notar, luând decizia de a avea custodie comună a fiicei lor. Chiar dacă vedeta și fostul ei partener au făcut împreună anunțul separării și păreau extrem de siguri pe situație, se pare că în ceea ce o privește pe Oana lucrurile stau diferit. De altfel ea a explicat de mai multe ori că nu a fost cea care a avut inițiativa spre această ruptură. Acum, prezentatoarea a postat pe contul ei de Instagram un mesaj pătrunzător, care trădează apăsarea din sufletul ei.

Oana Roman

Mesajul face referire la aceeași perioadă a anului trecut când vedeta, soțul și fiica ei erau în excursie în Italia. Oana susține că familia ei era fericită la vremea respectivă și că nu ar fi crezut vreodată că după momentul respectiv va urma divorțul și nici pandemia care a închis atunci și granițele Italiei.

 

”Acum fix 1 an eram la Roma la Fontana di Trevi. Roma era încă Zona Verde și nimeni nu bănuia ce avea sa urmeze, nimeni nu se gândea la proporțiile Pandemiei și la cum se va schimba viata noastră. Nu regret o secunda ca am fost în acea vacanță. A fost ultima vacanță în formula completă și Roma era orașul la care visam de foarte mult timp să ajung din nou! Dacă mi-ar fi zis cineva atunci că va urma Pandemia și apoi divorțul, nu l-aș fi crezut. Atunci eram realmente fericiți și nu ne dădeam seama”,

Oana și tatăl fetiței ei au mai avut în trecut tentative de separare însă de fiecare dată acestea au fost soluționate. Inițial Marius Elisei a plecat de la domiciliul conjugal înainte de sărbătorile de iarnă. Bărbatul a decis de la sine putere să o lase pe Oana și fără afacerea de familie pe care au lansat-o împreună. Este vorba despre un magazin online de articole vestimentare.

Cei doi au realizat în urma divorțului un filmuleț în care au vorbit deschis despre decizia luată dar și despre relația pe caremo vor avea de acum încolo. Oana și Marius se înțeleg de minune momentan și colaborează în creșterea fiicei lor, Isabela.