Oana Roman a intrat din nou în atenția publicului, după ce s-a pozat într-o rochie sexy, care îi punea foarte bine trupul în evidență. Vedeta a început să slăbescă tot mai mult și se simte din ce în ce mai bine în pielea sa, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Imaginile pe care le tot postează în ultimul timp sunt din ce în ce mai îndrăznețe, dar internauții nu apreciază deloc acest lucru, iar comentariile și mesajele pe care le-a primit nu sunt cele la care se aștepta vedeta.

Oana Roman, s-a pozat în rochia mult visată

Fosta soție a lui Marius Elisei a avut mereu o problemă cu kilogramele în plus, iar lumea s-a luat mereu de aspectul său fizic. Astfel că s-a ambiționat extrem de tare și a reușit să slăbească, motiv pentru care este foarte, foarte mândră. Se pare că ea și-a propus de mai bine de un an să ajungă la greutatea pe care o are acum, dar nu i-a fost deloc ușor.

A ținut dietă și a făcut o serie de proceduri în acest sens, după cum le-a povestit chiar ea internauților în clipa în care a făcut publice imaginile cu pricina. A visat mereu să poată purta o rochie precum cea în care s-a fotografiat recent, dar greutatea nu îi permitea în trecut să facă acest lucru.

Oana Roman, mândră de trupul ei! Fanii au criticat-o dur, după ultima sa apariție: ”Am visat mult sa pot purta o rochie“

”Am visat mult sa pot purta o rochie furou. Acum pot și sunt mandra de mine. Intr-un an și cateva luni am făcut proceduri si tin dieta. Tin post intermitent care presupune sa nu mănânc nimic timp de 16 ore și beau un ceai care ma ajuta foarte mult.”, a scris Oana Roman în dreptul imaginilor respective.

Cei care nu au apreciat deloc transformarea sa au fost internauții, care sunt de părere că nu așa arată ea în realitate și că nu a făcut altceva decât să își modifice trupul în programele de editare. Enervată la culme de replicile lor acide, Oana Roman a luat atitudine și a postat un mesaj special pentru cei care o vorbesc de rău.