Oana Roman nu mai scapă de criticile oamenilor care o urmăresc pe rețelele sociale. Aproape că nu trece zi fără ca fosta soție a lui Marius Elisei să primească tot felul de comentarii din parte internauților. Nu ar avea nicio problemă cu acestea, dacă nu ar fi vorba de jigniri și de tot felul de cuvinte urâte. Mulți dintre ei se leagă de faptul că are prea multe kilograme, dar și de aspectul fizic și de felul în care se aranjează, pentru a-și ascunde imperfecțiunile.

Oana Roman: “Asta este fața mea fără niciun fel de filtru“

Fiica lui Petre Roman este o femeie asumată și așa a fost întotdeauna, astfel că nu se teme să apară pe rețelele sociale așa cum este ea naturală, fără niciun fel de filtru sau fără pic de make up. Nu de puține ori, ea a fost acuzată de oamenii din jurul ei că face abuz de programele de editat poze, doar pentru a se pune într-o lumină bune. Din toate acestea, unii au ajuns la concluzia că ea nu este mulțumită de felul în care arată și de aceea recurge la toate astea.

Ei bine, ea a reușit să le demonstreze că s-au înșelat și că realitatea este, de fapt, alta. Vedeta și-a făcut în această dimineață apariția pe Instagram așa cum rar ne-a fost dat să o vedem – naturală. Le-a transmis gurilor rele că așa arată ea și că nu îi este rușine cu asta.

“Deci cam asta este fața mea fără niciun fel de filtru. Deci cam așa arăt eu fără niciun fel de filtru și fără niciun fel de editare. Da? Ca să ne liniștin un pic. N-am nicio problemă cu asta, mi se pare că eu sunt foarte ok cu mine și până la urmă asta contează. Ce crezi, uite am un coș! Ăsta l-am pus în Photoshop.“, a spus vedeta la Story.