Este de câteva zile o femeie liberă, dar se pare că nu a stat prea mult pe gânduri pentru a-și vedea mai departe de viață. Oana Roman a semnat actele de divorț, iar acum se bucură din plin de prezentul ei. Vedeta s-a afișat în tandrețuri cu un bărbat misterios chiar după petrecerea zilei de naștere a fiicei ei, Isabela.

Oana este pregătită de o nouă relație?

Prezentatoarea tv și fostul ei soț, Marius Elisei au ajuns săptămâna trecută in fața notarului unde s-au despărțit amiabil. Cei doi au reușit să găsească o cale pentru a se înțelege în ceea ce privește custodia fetiței lor, dar și legat de afacerea profitabilă pe care au deschis-o împreună. Oana și fostul ei partener au avut de-a lungul ultimilor ani mai multe tentative de a ajunge la acest punct însă de fiecare dată și-au mai dat o șansă dragostei. Se pare că ultima ruptură a fost și cea care a pus capac definitiv mariajului lor. Cel care a luat taurul de coarne a fost Marius Elisei.

Bărbatul a plecat de la domiciliul conjugal în preajma sărbătorilor de iarnă și a decis că nu se va mai întoarce indiferent de situație. La vremea respectivă el a găsit de cuviință că trebuie să ia cu el și afacerea lansată împreună cu Oana din care ambii câștigat sume frumoase. Gestul a înfuriat-o pe prezentatoare care a anunțat ulterior că se dezice de brand-ul respectiv de haine.

Cu răbdare și multă comunicare cei doi foști parteneri au reușit să stingă conflictul care ardea mocnit între ei și să își ia fiecare viața de la capăt pe drumuri diferite. Imediat după divorț ei au realizat un filmuleț în care au expus schimbarea din viața lor. Cei doi nu au dorit totuși să expună motivele care au dus la acest deznodământ. Cu toate acestea, Marius a fost cel care a ținut să precizeze că are planuri pe plan profesional pe care vrea să le urmeze în următoarea perioadă și cu siguranță nu va avea timp pentru a se aventura într-o nouă relație.

Dacă tatăl fetiței a lăsat de înțeles că nu este momentul pentru o nouă iubită, se pare că Oana Roman vede diferit lucrurile. Weekend-ul trecut ea a apărut în câteva imagini pe Instagram în timp ce îl mângâia tandru pe față pe un bărbat misterios.

Oana Roman

Prezentatoarea nu a dat nici un fel de detalii în legătura cu situația respectivă