Oana Roman începe anul 2021 cu stângul. Vedeta are mai multe motive care ar determina pe oricine să clacheze însă ea se arată extrem de puternică. De data aceasta, fiica lui Petre Roman trece printr-un impas în ceea ce o privește pe mama ei. Mioara Roman are o serie de probleme de sănătate destul de grave care necesită spitalizarea și grija medicilor.

Oana Roman îngenuncheată de durere! Mama vedetei a fost internată de urgență În spital

Problemele nu contenesc să apară în viața vedetei

Un adevărat munte de energie și pozitivitate, prezentatoarea reușește să facă slalom printre provocările dure. Inclusiv la început de an, viața nu este doc îngăduitoare cu ea. Pe lângă problemele cu fostul partener de viață de care s-a separat recent, Oana trebuie să facă față situației de a o îngriji pe mama ei destul de grav bolnavă.

Oana Roman îngenuncheată de durere! Mama vedetei a fost internată de urgență În spital

Fosta soție a lui Petre Roman urmează un tratament pentru afecțiunile pe care le are însă acestea nu sunt întotdeauna suficiente. Drept dovadă, în urmă cu puțin timp Oana a fost nevoită dă o transporte pe aceasta la un spital privat din Capitală pentru o serie de analize.

În urma rezultatelor medicii au decis ca Mioara Roman să fie internată pentru o perioadă în spital.Oana a împărtășit acest moment cu fanii ei de pe Instagram. Vedeta a scos în evidență inclusiv forța și verticalitatea de care mama ei dă dovadă inclusiv în aceste momente dificile.

„Mama nu a vrut să plece fără basma de mătase si blană. Deși poartă mască a vrut să își dea și cu ruj.” , a scris Oana cu admirație pentru femeia care i-a dat viață.

Totodată, prezentatoarea a completat că în timpul de așteptare pentru a-i fi realizată procedura de internare, Mioara Roman i-a făcut o scurtă lecție de istorie a civilizației in raport cu vremurile pe care le trăim acum.

” E foarte supărată că nu înțelege sensul acestei noi lumi și încotro ne îndreptăm.Concluzia ei: ‘Am trăit vremuri frumoase în tinerețe. Voi parcă nu aveți parte de atâta frumos și trăiți vremuri ciudate.” , a spus Oana pe Instastory.

Lovitură grea de la fostul partener

Oana a anunțat la final de 2020 că urmează să pună capăt căsniciei cu soțul ei. Ea și Marius Elisei s-au căsătorit în urmă cu 8 ani având o ceremonie fastuoasă la Palatul Stirbey. Lucrurile nu au funcționat se pare între ei și după multe tentative de împăcare s-a ajuns la acest punct. Prezentatoarea a primit o lovitură dură de la fostul ei odată cu