Oana Roman a avut parte zilele acestea de un moment foarte, foarte special, la care visa de anul trecut. Vedeta și-a revăzut tatăl, iar imediat după marea întâlnire a postat chiar și o imagine cu acesta pe rețelele sociale, unde reacțiilor admiratorilor săi nu au întârziat să apară. Cei mai mulți s-au bucurat din tot sufletul pentru ea, deoarece știau cât de mult își dorește acest lucru. Vedeta, la rândul ei, a fost extrem de emoționată să își vadă tatăl din nou și a fost greu să exprime în cuvinte tot ceea ce a simțit în momentele acelea.

Oana Roman simțea lipsa tatălui său

Momentul revederii a fost unul care a impresionat-o din mai multe puncte de vedere. Fosta soție a lui Marius Elisei a fost uimită de cât de bine arată părintele ei la cei 75 de ani pe care îi are. Mai mult de atât, revederea a avut și un impact emoțional puternic, pentru că nu s-au mai întâlnit din toamna anului trecut, iar ea îi simțea lipsa enorm, după cum s-a putut vedea.

A fost pentru prima dată când Petre Roman a călcat în casa fiicei sale și a rămas plăcut surprins să vadă ce locuință frumoasă are fiica lui, pe care a lăudat-o așa cum a știut el mai bine. În clipa în care a văzut reacția lui, ea a realizat că a reușit să facă tot ceea ce și-a propus în viață, iar dacă el i-a admirat munca de ani de zile, acest lucru este singurul care contează.

 

Oana Roman, declarații uluitoare despre întâlnirea cu Petre Roman: „Nu ne mai văzusem de anul trecut"

„Nu ne mai văzusem de anul trecut din toamnă. Pentru că el nu a mai fost la noi de când ne-am mutat. Eu îmi doream foarte mult să vină să vadă casa, să-i arăt ce am reușit să fac. Am avut bucuria că a venit, dar am avut poate una dintre cele mai mari satisfacții din viața mea în momentul în care tata a venit și s-a uitat la grădină, la curte, la teren, la casă și a spus ” Wow, ce casă ai!” și i-am spus ”Tată, să știi că eu am visat să am puterea într-o zi să am o casă, care să fie a mea, nu cu chirie, la fel ca cea din Gogol”, a declarat Oana Roman la Xtra Night Show, seara trecută.