Oana Roman a deschis pe internet o „cutie a Pandorei” care i-ar putea aduce o doză serioasă de hate din partea internauților. Vedeta a vorbit despre scandalul momentului din România în care sunt vizați studenții ce ar fi copiat la examene. Fiica lui Petre Roman a vrut să tragă un semnal de alarmă în acest sens.

Ce părere are vedeta despre sistemul de învățământ românesc

Oana Roman este recunoscută pentru doza ei de sinceritate și lejeritatea de a se exprima pe diverse subiecte, nu doar în emisiuni tv ci și pe internet. De data aceasta, prezentatoarea a ales un context care ad putea atrage multe critici din rândul tinerilor care o urmăresc. Cu toate acestea, Oana a vrut să pună punctul pe”i” și să semnaleze că de fapt ar exista o problemă generală în România în ceea ce privește fraudarea examenelor. Vedeta este de părere că tinerii de astăzi nu au repere având în vedere că și în rândul aleșilor politici au existat de-a lungul anilor cazuri de plagiat ale examenelor de licență dau doctorat.

„Eu apreciez un om care nu a făcut facultate și poate să fie autodidact decât unul care a făcut o facultate „pe nașpa”și care nu a învățat nimic. (…)Atâta timp cât țara asta are oameni cu funcții înalte cu doctorate plagiate este evident că nu vom evolua”, a spus Oana pe Instastory.

Oana Roman

Vedeta l-a dat drept exemplu în discursul ei pe Connect-R. Prezentatoarea susține că are toată admirația pentru artist care deși nu a urmat studiile superioare are un limbaj elevat și cursiv sore deosebire de alte persoane publice.

Dezamăgită de propriul tată

Vedeta a celebrat de curând ziua de naștere a fiicei ei, Isabela. Oana a organizat pentru micuță o super petrecere într-un loc de joacă privat pentru copii din Capitală. Cu toate că evenimentul a fost unul reușit, Oana s-a declarat ulterior extrem de dezamăgită de atitudinea tatăl lui ei. Ea a precizat că Petre Roman nu a sunat-o pentru a o felicita cu ocazia zilei de naștere a  fiicei ei.