Pe Oana Roman și Pepe îi leagă o legătură de mai mulți ani de zile. Chiar dacă de multe ori relația lor a fost ironizată, sau mulți au considerat că ar fi mult mai mult între ei, celor două vedete nu le-a păsat niciodată de gurile rele. Pe lângă faptul că sunt extrem de buni prieteni și se consideră unul parte din familia celuilalt, Pepe și Oana au avut se pare aceeași soartă la capitolul amor.

Divorț neașteptat în viețile amândurora

Oana Roman și Ionuț Pascu pe numele lui real sunt buni prieteni încă dinainte ca artistul să fie căsătorit cu Querida. Cei doi au avut întotdeauna o relație aparte spre surprinderea celor din jur. Oana și Pepe locuiesc extrem de aproape și mai ales în această perioadă grea se sprijină unul pe celălalt cât pot de mult. Primul care a anunțat divorțul a fost cântărețul de muzică latino. Pepe a dezvăluit într-un filmuleț pe Youtube că el și mama copiilor lui urmează să se separe.

Oana Roman Pepe

De asemenea, Oana Roman a uimit pe toată lumea cu aceeași veste imediat după sărbătorile de iarnă. Problemele lor par trase la indigo însă în realitate, în ambele cazuri nu știe nimeni care a fost de fapt mărul discordiei. Dacă în cazul lui Pepe, s-a zvonit că infidelitatea a stat la baza rupturii,  în ceea ce privește divorțul fiicei lui Petre Roman, neînțelegerile ar fi dus la un astfel de deznodământ.

Deși au suferit amândoi după despărțirile prin care au trecut, Oana și Pepe au reușit se pare să depășească impasul din viețile lor. Prezentatoarea a postat pe contul de socializare o fotografie alături de artist. Lângă aceasta, Oana a scris și un mesaj emoționant.

„Fratele meu de la altă mamă.”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram.

Ambii au rămas în relații bune cu foștii parteneri.