Oana Roman este una dintre vedetele „tocate” mărunt de Oana  Zăvoranu încă de acum câțiva ani. Querida a recunoscut spre surprinderea tuturor că nu o agreează deloc ca persoană pe fiica lui Petre Roman drept dovadă nu a ratat nici un moment pentru a o critica din toate punctele de vedere.
Deși Oana Roman nu a ripostat niciodată și nu a răspuns în nici un fel atacurilor, fanii ei sunt cei care fac acest lucru acum pentru ea.

Postul Kanal D sancționat din cauza Queridei

Oana Zăvoranu o critică pe fiica lui Petre Roman încă din vremea divorțului de fostul ei soț. Actrița este convinsă că între prezentatoare și Pepe nu ar fi doar o relație de amiciție așa cum cei doi susțin.

Ea susținea de atunci că Oana Roman ar visa de fapt în tăcere la o relație cu cântarețul. În atacurile ei, Zăvo s-a legat deseori de aspectul fizic al amicei lui Pepe, dar și de studiile pe care acestea le-a urmat precum și de activitatea profesională.

Chiar dacă unele dintre critici erau de-a dreptul jignitoare, prezentatoarea nu i-a dat niciodată Zăvorancei vreo replică în acest sens. Chiar dacă acest scandal continuă și acum, lucrurile au rămas la fel din acest punct de vedere.

Dacă Oana Roman nu face vreun pas în a da cura vreunei discuții cu „dușmanul”, fanii ei sunt cei care o sprijină cel mai mult.Ea a precizat pe contul ei de Instagram că primește sute de mesaje în care urmăritorii îi arată admirația lor și ceea ce consideră despre atacurile actriței.

Oana a publicat pe Instastory un mesaj în care este încurajată să nu plece urechea la răutățile din jur.Vedeta s-a arătat impresionată de grija fanilor ei și a motivat modul în care preferă să nu pună la suflet lucrurile rele care i se întâmplă.

„Eu nu doresc polemică și nu doresc scandal. Nu am ieșit public niciodată jignind pe cineva, atacând pe cineva, înjurând sau amenințând pe cineva.Nu am făcut-o și nici nu o voi face. Oricât am fost de jignită, umilită, niciodată nu am răspuns. E modul meu de a arăta că sunt din alt aluat.”, a scris Oana Roman pe internet.

Oana Roman apărată de fani în scandalul cu Zăvoranca. Ce spune prezentatoarea despre atacurile Queridei

Atacurile Oanei Zăvoranu la adresa ei nu s-au rezumat doar în mediul online ci au fost difuzate inclusiv la tv în direct. Totul s-a întâmplat în emisiunea de la Kanal D moderată de Teo Trandafir. Pentru ieșirile pe care Zăvo le-a avut în timpul emisiunii cu privire la influencerițele din România, postul tv a fost sancționat de CNA.