Oana Roman a început anul cu stângul și se pare că lucrurile merg în continuare la fel de dificil pentru ea. Vedeta este mereu pe drumuri datorită proiectelor profesionale pe care le are, dar se dedică și îngrijirii fiicei și a mamei ei, Mioara Roman.

Cele două sunt nevoite acum să facă naveta la spital zilnic în urma unei intervenții chirurgicale pe care fosta soție a lui Petre Roman a suferit-o.

Care este acum starea mamei vedetei?

Mama prezentatoarei a ajuns în ultimele săptămâni de două ori pr masa de operație. Mioara Roman a suferit întâi o intervenție chirurgicală la colecist, iar ulterior a trecut printr-o operație mai puțin obișnuită. Este vorba despre extirparea unui punct de grăsime sub piele care s-a infectat în timp.

Deși medicul care s-a ocupat de fosta soție a politicianului și-a făcut extrem de bine datoria totuși, aceasta trebuie să ajungă zilnic la o clinică privată pentru a-și schimba pansamentul. Cum Mioara Roman este acum doar în grija fiicei sale, aceasta trebuie să își rupă zilnic din programul foarte aglomerat pentru a se asigura că mama ei beneficiază de îngrijirile medicale de care are nevoie.

 

„Sunt între filmări, iar puțin mai târziu trebuie să ajung cu mama la clinică pentru a-i fi schimbate pansamentele.”, a spus vedeta pe Instastory.

Oana Roman

Pe lângă aceste lucruri, Oana se dedică total și creșterii fiicei ei, Isabela. Micuța are de asemenea o serie de activități zilnice la care Oana face tot posibilul să o ducă.Prezentatoarea este ajutată de fostul ei soț, Marius Elisei. Chiar dacă nu mai formează un cuplu cei doi foști parteneri au rămas în relații foarte bune și se ajută reciproc.

Prezentatoarea face față dozei de „hate” din online cu brio

Oana Roman se numără printre puținele vedete care au avut parte de-a lungul timpului de critici permanente. Dacă în anii precedenți ea era pusă la zid pentru kilogramele în plus pe care le avea, acum după ce a reușit să obțină o siluetă aproape perfectă, răutățile din partea multor persoane nu contenesc să apară. Chiar dacă acest război ar fi greu de suportat pentru oricine, prezentatoarea a reușit să îl depășească. Oana susține că nu ține cont de gurile rele niciodată.