Oana Roman a reușit de foarte multe ori în viață să demonstreze că este o femeie puternică, pe care nimeni și nimic nu poate doborâ atât de ușor. Oricât de mult ar vrea să rămână așa, vin anumite momente în viață în care, pur și simplu, simte că nu mai poate și are nevoie să se recupereze. Cel mai important este faptul că este o femeie asumată și că nu îi este rușine să spună că are momente în care se simte cu moralul la pământ.

Oana Roman: „Nu sunt atât de puternică”

La începutul acestei săptămâni, ea și Marius Elisei au semnat actele de divorț la notar, după trei luni de la anunțarea despărțirii. Se pare că ei s-au despărțit pe cale amiabilă și sunt de părere că asta ar trebui să se întâmple în orice familie. În plus, cei doi foști soți au luat decizia de a rămâne prieteni doar de dragul fetiței pe care o au de crescut împreună și care are nevoie atât de mama ei, cât și de tată în viața sa.

Oricât de mult a încercat să ascundă faptul că separarea de fostul ei soț nu a avut un impact negativ asupra ei, Oana Roman s-a dat de gol pe Instagram că nu îi este atât de bine pe cât lasă să se vadă. Ea a spus din tot sufletul că prinde putere de la oamenii care sunt alături de ea și care o susțin în astfel de momente grele prin care trece. Un divorț nu este tocmai cel mai plăcut moment din viața unei femei și se pare că nu a fost nici pentru ea, deși nu a arătat ceea ce simțea.

 

Oana Roman, afectată în urma divorțului de Marius Elisei: "Nu sunt atât de puternică"

„Sa privim înainte cu zâmbet și încredere. Nu sunt atât de puternica pe cât par dar prind putere și pt ca atat de mulți dintre voi, sunteți aici cu mine zilnic.”, a scris vedeta în dreptul unei imagini pe care a postat-o recent pe rețelele sociale.