Oana Roman are mai mereu zâmbetul pe buze și a reușit să demonstreze în repetate rânduri că este o femeie puternică, o luptătoare și o persoană de la care oamenii din jur au mereu ceva de învățat. Cu toate acestea, a avut parte de un trecut greu despre care îi este greu să vorbească, mai ales când vine vorba despre despărțirea părinților ei, pe care i-a iubit și îi iubește din tot sufletul, deși nu au fost acolo de multe ori când avea nevoie de iubirea și sprijinul lor. Nu regretă nimic din ce s-a întâmplat, pentru că toate aceste lucruri au trasnformat-o în femeia care este astăzi.

„Pentru mine a fost foarte greu”

Mioara și Petre Roman au luat decizia de a o lua pe drumuri diferite, acum mai bine de 20 de ani, iar de atunci nu și-au mai vorbit deloc. Despărțirea acestora a afectat-o enorm pe fiica lor, care simțea că la un moment dat se va întâmpla una ca asta, dar nu a crezut nicio clipă că situația va fi atât de grea. Nu a crezut că nu se vor mai vedea vreodată sau că nu vor mai vrea să schimbe două vorbe.

„În continuare, despărțirea părinților mei mă afectează. Eu șiam că se va întâmpla, problema este cum s-a întâmplat și ce a urmat. Eu nu mi-am imaginat nicidoată că o să se ajungă în momentul în care nu își vor mai vorbi niciodată și nu se vor mai întâlni niciodată, și eu, în timpul vieții mele, deși ambii mei părinți sunt în viață, să nu mai pot să fac o poză cu ei, sau să iau o masă cu părinții mei”,a declarat Oana Roman.

Oana Roman, adevărul despre părinții ei! De ce nu-și vorbesc aceștia de 20 de ani: "Pe mine m-a durut foarte tare atunci:"

Deși a crescut și înțelege că nu mai este nimic de reparat după atâția ani, Oana Roman și-ar dori să ia masa, la un moment dat, cu ei și chiar să facă o poză împreună, deși știe că acest lucru nu va fi posibi. Vedeta a suferit enorm, mai ales că singura dată în care s-au întâlnit după separare a fost chiar la nunta ei, dar nu au stat la aceeași masă.

 

„Nu am cum să fiu împăcată cu ceva ce mie mi-a făcut foarte rău. Au fost foarte multe motive, rezultatul final pe mine m-a durut. Ei nu au mai putut să mențină o relație, măcar de prietenie, el nu a vrut deloc lucrul ăsta, și nu o să îl înțeleg niciodată de ce. Pentru mine a fost o durere foarte mare. S-au mai întâlnit o singură dată la nunta mea. Pentru mine a fost foarte greu. Mama era singură la o masă, el cu familia lui la altă masă și a fost cumplit de greu pentru mine. Și va fi în continuare. Pe mine m-a durut foarte tare atunci, și eu mă despărțisem, și ei la fel. După un an mi-am revenit, pentru că m-am dus la doctor. Apoi au urmat câțiva ani mai ok”, a mai declarat ea.