Oana Roman a vorbit pentru prima dată despre cea mai recentă împăcare din lumea mondenă. Fiica lui Petre Roman s-a împăcat cu fostul ei soț, Marius Elisei, iar acum se pare că viața lor este una foarte fericită. Chiar dacă nu a oferit prea multe detalii, Oana Roman ne-a asigurat de faptul că vom afla mult mai multe din emisiunea ”Mămici de Pitici cu Lipici”. Cu toate acesta, vedeta ne-a mărturisit faptul că întotdeauna și-a urmat doar instinctele și că tot ceea ce a făcut a fost bazat pe propriile sentimente, nicidecum pe ceea ce spun cei din jur.

Oana Roman și Marius Elisei și-au făcut anunțul împăcării într-un mare fel! Un sărut direct la malul mării a fost dovada faptului că cei doi s-au împăcat și că, în ciuda faptului că la un moment dat au luat-o pe drumuri separate în viață și au ajuns la divorț, viața i-a adus din nou împreună, semn că mai au încă multe de trăit împreună. După acest sărut controversat, fanii Oanei Roman au fost nerăbădători să afle mai multe detalii despre ceea ce se întâmplă, de fapt, între ei doi în acest moment. După zâmbetul până la urechi pe care îl schițează ne dăm seama că este într-o formă de zile mari și că dragostea i-a bătut din nou la ușă.

Oana Roman, primele mărturisiri după împăcarea cu Marius Elisei

Se pare că Oana Roman a fost desul de discretă în declarații, cel puțin momentan. Vom avea ocazia să vedem mult mai multe lucruri cel puțin interesante în cadrul emisiunii ”Mămici de Pitici cu Lipici.”

Pe de altă parte, Oana Roman urmează să plece într-o destinație căreia i-a rămas fidelă an de an. Se pare că peste câteva zile, vedeta va pleca alături de minunata ei fiică pe Costa de Azur, locul care i-a rămas în suflet și la care se întoarce de fiecare dată.

Oana Roman a oferit primele declarații după ce s-a împăcat cu Marius Elisei: ”Nu am trăit niciodată după gura lumii”

„Eu nu dau niciun fel de detalii, așa cum n-am dat concret nici pe Instagram, nici pe Facebook, nici celorlalți care m-au sunat să mă întrebe, dar am făcut niște filmări pentru emisiunea Mămici de Pitici cu Lipici și o să vedeți foarte multe lucruri interesante săptămâna asta. Duminica plec în vacanță cu Isa pe Coasta de Azur. E locul în mare merg de peste 25 de ani în fiecare an”, a spus Oana Roman pentru Star Matinal.