Oana Radu a fost printre primii artiști din România care s-au arătat dezamăgiți de prestația lui Roxen și care anul acesta au transmis că își doresc din tot sufletul să participe la competiția Eurovision. Întrebată de fani de mai multe ori în legătură cu acest subiect, cântăreața a uimit pe toată lumea cu răspunsul ei. Știe deja și ce piesă ar alege pentru competiția europeană și crede că va și câștiga.

Oana regretă Eurovisionul

Să fie Oana Radu următoarea reprezentată a României în competiția Eurovision?! Șansele sunt destul de mari, însă și Mihai Trăistariu are de gând deja să participe la următoarea astfel de competiție. Ei bine, Oana Radu a explicat că se gândește foarte serios să participe, menționând că este unul dintre visurile ei. Deja are în minte melodia perfectă pentru o astfel de competiție și crede că va reuși să câștige chiar un loc bun în topul celor mai bune țări din competiție.

Oana Radu, planuri de participare la Eurovision

Anul acesta, România nu a reușit nici măcar să se califice în finală, dar se pare că încă există entuziaști care sunt dornici să reprezinte țara cu mândrie. Oana este unul dintre ei. Artista a dezvăluit această dorință după ce a fost întrebată de un fan dacă ia în calcul această posibilitate.

oana-radu
oana-radu

Să știi că e un vis de-al meu și da, am de gând să particip la Eurovision. Am și o piesă super tare … poate chiar o să particip cândva”, i-a răspuns Oana Radu internautului.

Oana a răspuns la mai multe întrebări pe InstaStory, așa cum mereu și-a obișnuit fanii.  Una dintre întrebări a fost legată de următorul proiect muzical. Cu această ocazie, cântăreața a dezvăluit că va lansa un întreg album. Aceasta a lucrat din greu pe toată perioada pandemiei de coronavirus, chiar în timpul în care făcea parte și din proiectul de la Kanal D. Aceasta a participat în sezonul șase al competiției „Bravo, ai stil! Celebrities”, competiția destinată vedetelor din România. Aceasta a concurat pentru marele premiu alături de Alexandra Ungureanu, Theo Rose, Andreea Tonciu, Bianca Rus, Bianca Giurcanu, Maria Ilioiu, Deea Codrea, Raluca Tănase, Cristina Șișcanu și multe altele.