Oana Radu este una dintre cele mai apreciate vedete din România, datorită sincerității sale ieșite din comun. Cântăreața nu se ferește cu nimic și întotdeauna răspunde la orice provocare a fanilor săi. Mai mult, vedeta este de părere naturalețea este cea mai importantă. Pentru ea, un rid, un coș sau orice altă imperfecțiune nu sunt probleme prea mari și niciodată nu se sfiește să arate ceea ce este. De curând, Oana Radu a publicat pe pagina sa de socializare o fotografie în care apare complet nemachiată.

Oana Radu, complet demachiată

Oana Radu și-a uimit încă odată toți fanii și a postat un videoclip în care a avut parte de o schimbare de proporții. Artista a apărut în fața urmăritorilor ei, atât machiată, cât și nemachiată, subliniind diferența dintre cele două ipostaze. Fanii săi au reacționat imediat.

Oana Radu,  nemachiată pe Instagram

De când a reușit să slăbească peste 60 de kilograme, Oana Radu arată incendiar. Artista este extrem de frumoasă și nu machiajul este cel care o face așa. Pentru a demonstra acest lucru, Oana s-a demachiat și le-a arătat fanilor săi care este chipul ei natural.

oana radu nemachiata
oana radu nemachiata

Oana Radu s-a filmat în fața unui perete alb. Artista a purtat un machiaj lejer, cu eyeliner și buze nude, care, totuși au făcut diferența. Mai mult decât atât, dacă în prima parte a clipului video Oana Radu avea părul răvășit, în cea de-a doua parte era coafată, făcând perfect diferența între cele două imagini. Fanii săi au reacționat imediat. Mulți au felicitat-o pentru că a slăbit atât de frumos, însă au existat și internauți care au criticat-o dur pentru că și-a făcut operații estetice. Artista și-a pus acid hialuronic în buze, iar fanii săi cred că și-ar fi injectat botox și în pomeți. Mulți o considerau mult mai frumoasă înainte de intervențiile chirurgicale.