Oana Lis s-a confruntat ani de-a rândul cu kilogramele în plus. Partenera fostului Primar General al Capitalei a ajuns acum sa slăbească astfel încât imaginea i s-a schimbat complet. Mândră de noua înfățișare, vedeta s-a lăsat fotografiată îmbrăcată doar în costum de baie.

Cât a slăbit?

Blondina și-a schimbat în ultimii ani viața atât din punct de vedere profesional cât și cel al infățișării. Doamna Lis a lăsat departe aparițiile tv și a urmat studiile Facultății de Psihologie. Chiar dacă și-a descoperit la peste 40 de ani această traiectorie, nimic nu i-a stat în cale. Astfel, trei ani mai târziu, după ce a obținut diploma de psiholog, Oana are propriul cabinet unde efectuează consultații.

Se pare că vedeta și-a pus ambiția și la capitolul îmbunătățirea aspect fizic. După ce a urmat un regim, Oana Lis a reușit să dea jos câteva kilograme astfel încât să fie mulțumită cu imaginea ei.

 

Mândră de rezultate, vedeta s-a afișat la piscină în costum de baie. Oana s-a lăsat inclusiv fotografiată în această postură. Ulterior, imaginea a ajuns pe internet, spre bucuria multora dintre internauți.

Oana Lis

Va deveni mamă în curând

Una dintre cele mai arzătoare dorințe ale Oanei Lis este aceea de a deveni mamă. Vedeta are de gând ca în curând să adopte un copil pe care să îl crească alături de partenerul ei. Oana este mai mult decât decisă să facă acest pas, fiind la curent cu întreaga procedură legislativă care se impune în aceste cazuri. Vedeta știe exact ce pași are de făcut si chiar a reusit să obțină o parte dintre documentele de care are nevoie pentru adopția copilului.

Cu toate că ar fi fost mult mai devreme pregătită pentru acest pas, soția lui Viorel Lis a precizat că restricțiile din timpul pandemiei au stat în carea procedurii pe care a demarat-o în ceea ce privește procedura adopției.