Oana Lis arată din ce în ce mai bine și face orice să scoată acest lucru în evidență. Blondina a slăbit spectaculos și se simte extrem de bine în pielea ei. Drept dovada partenera de viața a lui Viorel Lis face ce face și se pozează cât mai sexi. Imaginile ei stârnesc curiozitatea fanilor pe care îi are pe rețelele de socializare.

Are o nouă meserie și arată spectaculos

Viața Oanei Lis a fost ani de-a rândul criticată de mulți. Asta pentru că vedeta a ales să se afle într-o relație în care diferența de vârstă este una uriașă. Blondina și fostul primar al Capitalei, Viorel Lis s-au cunoscut încă de pe vremea când acesta ocupa mult râvnita funcție la stat. Chiar dacă toată lumea a crezut că legătura lor este de fapt o simplă aventură care se va încheia, cei doi sunt împreună și astăzi când Viorel este aproape de  pragul de 80 de ani.

Dacă pe plan amoros este liniștita, Oana s-a axat în ultimii ani enormde mult pe latura profesională. Vedeta a absolvit Facultatea de Psihologie și și-a deschis propriul cabinet de consiliere. Inclusiv în ceea ce privește aspectul fizic, blondina a apelat la schimbări. Ea a slăbit multe kilograme și arată într-un mare fel. Oana își asaltează fanii de pe Instagram cu  fotografii care mai de care mai provocatoare. De data aceasta doamna Lis și-a lăsat bustul generos la vedere.

Oana Lis

Pregătită să devină mamă

Oana a lucrat enorm de mult la imaginea și cariera ei însă nu a reușit până acum să îndeplinească toate visele. Vedeta visează să devină mamă cât mai curând și are de gând să adopte un copil.Doamna Lis a demarat procedura de adopție de anul trecut însă pandemia a stat în calea planurilor ei. Astfel, cel mai probabil în curând ea se va putea bucura de îndeplinirea celei mai arzătoare dorințe.