Era una dintre cele mai celebre blondine din showbiz însă a decis să lase totul în urmă. Rocsana Marcu, recunoscută pentru formele ei voluptoase, trăiește acum departe de țara ei. Vedetă în România, aceasta a decis să ia viața de la zero printre străini. Totul pentru a câștiga mai mulți bani și pentru a le oferi fiicelor ei o viață lipsită de griji.

Cu ce se ocupă acum

Rocsana Marcu este una dintre figurile publice din România care a devenit cunoscută după ’90. A prezentat emisiuni și a atras privirile telespectatorilor cu formele ei apetisante, însă la un moment dat a decis să părăsească lumina reflectoarelor. Fosta prezentatoare de la Antena Stars a întâmpinat mai multe probleme care au determinat-o ca în final să ia această decizie.


Rocsana MarcuMai exact, blondina s-a aflat într-un lung proces de judecată cu tatăl uneia dintre fetițele ei. Bărbatul nu a dorit să recunoască inițial copilul pe care îl are cu Rocsana. Într-un final însă instanța a decis că fosta prezentatoare are dreptate. Deși după ce a câștigat procesul toată lumea se aștepta ca vedeta să se arate triumfătoare, lucrurile nu au stat deloc așa. Rocsana și-a făcut bagaje și a plecat peste hotare alături de copilele ei. Blondina a ales Marea Britanie acolo unde a primit o ofertă de muncă de nerefuzat. Fosta prezentatoare a riscat totul și a intrat într-un domeniu nou pentru ea.

Chiar dacă decizia a fost una dificilă, vedeta recunoaște că a pus pe primul lor oportunitățile pe care copiii ei le pot avea acolo.

„Nu voiam să îmi cresc fiicele în România. Să nu fiu înțeleasă greșit, iubesc România, dar când vine vorba de șansa unui copil lăsăm deoparte sentimentalismele. Adică, în Anglia, o țară normală, sunt mult mai multe șanse pentru copii, de dezvoltare a lor, de cariere viitoare, sistemul e funcțional, lucrurile sunt așa cum trebuie.”, a precizat blondina.

Rocsana a intrat în lumea imobiliarelor și a învățat să facă bani frumoși. Fosta prezentatoare a devenit consultant imobiliar, meserie din care câștigă o avere. Pe lângă salariul substanțial, vedeta încasează și comision atunci când vinde locuințe.