Dacă mulți erau de părere că Bianca și Gabi Bădălău se iubesc încă pe ascuns și nu au de gând să își trăiască povestea în văzul tuturor, ei bine situația stă cu totul diferit. Se pare că relația lor a apus înainte să se consume în adevăratul sens. După vacanța exotică de vis pe care cei doi au petrecut-o și șirul de controverse pe care le-au întâmpinat de la întoarcerea în România și până în prezent și-au pus adânc amprenta asupra lor.

Milionarul suferă după blondină

Gabi Bădălău a fost cunoscut ani de-a rândul drept un „crai de oraș” care a bifat pe lista amoroasă mai multe femei cunoscute în spațiul public. Odată cu mariajul lui și al Claudiei Pătrășcanu, afaceristul a dispărut din peisajul bucureștean al vieții de noapte. Lucrurile s-au schimbat odată cu plecarea fostei lui partenere de viață de acasă.

Claudia a decis să divorțeze acuzându-l pe tatăl copiilor de o serie de lucruri grave printre care și de infidelitate. Dacă anul trecut Gabi a decis să intre din nou într-o fază în care să pună distracția pe primul loc afișându-se cu Daniela Crudu, anul 2021 a debutat pentru el surprinzător. Gabi Bădălău a început o poveste de amor cu Bianca Drăgușanu, la rândul ei proaspăt ieșită dintr-o relație cu năbădăi.

Gani Badalau Bianca Dragusanu

Cei doi au avut momente frumoase împreună fiind plecați în Dubai, iar ulterior în Maldive. De curând, totul a început să scârțâie însă în relația lor. Gabi a fost surprins alături de trei femei în oraș. De asemenea, Bianca se află într-un război dur cu fostul ei soț. Totodată, blondina ar fi și extrem de geloasă, iar dovadă în acest sens stând înregistrările audio publicate în presă de Iulia Sălăgean. Toate aceste lucruri ar fi afectat se pare relația proaspăt începută a celor doi.

După mai multe tentative de împăcare se pare că nu mai există șanse pentru ei.Cel care a anunțat acest lucru a fost afaceristul. Gabi a scris un mesaj emoționant pe contul lui de socializare.

” O iubire pe care trebuie să o păzești nu înseamnă nimic.”a fost mesajul distribuit de acesta pe internet.

Dincolo de relația lui cu Bianca, Gabi și Claudia vor mai face naveta o perioadă pe scările tribunalului. Asta până vor reuși să ajungă la o înțelegere mai ales în ceea ce îi privește pe copii.