Nimeni nu știa. Jean de la Craiova are un fiu destul de mare. Acesta l-a făcut bunic pe artist. Iată care este povestea de viață dintre artist și fiul său.

Băiatul lui Jean de la Craiova muncește din greu ca să se întrețină singur, s-a căsătorit și și-a întemeiat o familie. Alex se pare că nu comunică des cu tatăl lui. Aceștia ar avea motive întemeiate pentru care nu sunt prieteni.

copil jean de la craiova
copil jean de la craiova

Alexandru, fiul lui Jean de la Craiova poartă numele manelistului. Cu toate acestea, băiatului nu i s-au deschis foarte multe uși în calea sa. Se pare că acesta ar fi fost ambițios și a încercat să-și facă singur un viitor și să-și poarte de grijă fără să se gândească prea mult la tatăl său care ar putea să îl întrețină financiar. Alex Dumitrache s-a căsătorit și a devenit tată, făcându-l astfel bunic pe Jean.

A început de jos

Până de puțin timp, el a lucrat ca ospătar la o terasă în centrul vechi al Capitalei. Băiatul este leit Jean de la Craiova, însă din păcate pentru artist, tânărul nu îi calcă pe urme.

Jean de la Craiova a mai păstrat legătura cu fiul lui și l-a mai ajutat din când în când cu sume modixe de banu. Cu toate acestea, cei doi nu se vizitează des și nici nu apar împreună la mai multe evenimente. Toți cei din lumea muzicii care îi sunt alături de Jean au susținut de mai multe ori că tânărul ar fi putut cânta și el.

A fost o relatie acum 28 de ani. Imi pare foarte rau, mi-aș dori să se faca bine si să aud ca este sănătoasă.

Este mama băiatului meu și sincer îmi pare rău să aud asta (mama lui Alex era bolnavă, n.r.). Eram adolescenți. Eram micuți. Eu am păstrat legătura doar cu băiatul. Este mama copilului meu, ne-am mai întâlnit la botezul nepoatei. Ea era într-un colț cu familia. Nu am schimbat priviri sau vorbe”, a declarat Jean de la Craiova acum mult timp.

Bineînțeles, de câte ori are ocazia, artistul nu ezită să vorbească frumos despre cea care i-a dat viață băiatului său. Artistul este cunoscut drept un om recunoscător, cu simțul valorilor morale.