Ca orice altă vedetă, Antonia nu s-a născut celebră. Cu toate acestea, artista a știut să facă bani chiar dinainte să scoată prima sa melodie cu care a cucerit întreaga lume. Nimeni nu a știut ce trecut a avut actuala soție a lui Alex Velea.

Antonia este una dintre cele talentate și mai ales apreciate artiste de la noi din țară. Acum, Antonia este și extrem de bogată, își permite absolut orice. Ei bine, în trecut, înainte de a fi celebră, câștiga totuși sume bunicele din proiectele în care era implicată, deși nimeni nu a știut.

Înainte de a se lansa în industria muzicală, Antonia își câștiga banii dansând. Aceasta dansa pentru diferite persoane de renume, în filmări și videoclipuri. În anii în care aceasta era doar o adolescentă, iubita lui Alex Velea s-a implicat într-un proiect inedit și a dansat în videoclipul unor rapperi americani.

antonia
antonia

La acea vreme, Antonia era vopsită brunet și era chiar puțin mai slabă decât este în prezent. De atunci și până acum, anii nu par că au trecut peste ea, mai ales că este mamă a trei copii. Aceasta a reușit să rămână la fel de frumoasă. Probabil, primul ei job a ajutat-o extrem de mult. Dansând tot timpul, Antonia a reușit să se mențină cu un corp de invidiat.

Cât despre clipul americanilor, vedeta a apărut în puține cadre, unele dintre ele foarte hot și cu siguranță bănuții pe care i-a câștigat la vremea respectivă nu au fost prea mulți. Mai târziu, abia prin anul 2009, Antonia s-a apucat de muzică și a lansat prima ei melodie: „Roses on fire”. De atunci, artista a câștigat destul de mulți bani, cariera sa fiind într-o ascensiune puternică. Toate piesele sale au fost top, iar în prezent, aceasta câștigă mulți bani inclusiv din imagine și din reclamele publicitare.