Foarte multe persoane s-au obișnuit cu viața lui Edward Sanda și mulți îl cunosc destul de bine, însă puțini știu detalii legate de studiile artistului. Acesta le-a povestit fanilor săi care este adevăratul motiv pentru care nu și-a continuat școala.

Edward Sanda a povestit în intermediul unui interviu despre studiile sale, asta deoarece mulți nu știu detalii legate și de acest aspect important din viața sa.

Îndrăgitul artist a venit în București pentru a-și duce visul mai departe, muzica, dar și pentru a-și continua studiile. Asta s-a întâmplat  după absolvirea liceului. Ei bine, artistul a povestit că a început să studieze facultatea la Agronomie, dar a renunțat în momentul în care  și-a dat seama că nu va merita.

Cleopatra-Stratan-Edward-Sanda
Cleopatra-Stratan-Edward-Sanda

El a luat decizia atunci să rămână doar cu 12 clase, dar să facă muzică și să poată devină un artist de succes. Tânărului nu îi pare rău pentru decizia luată și consideră că știe foarte bine ceea ce vrea să facă în viața, chiar dacă a rămas doar cu liceul.

Știu bine ce vreau să fac, cum știam și acum câțiva ani. La mine a fost simplu, chiar m-am înscris la facultate, la agronomie. Am fost acolo și am zis că vreau să fac o facultate. Și am simțit o energie negativă. Așa că m-am axat pe muzică, am stat langă oameni talentați de la care am furat meserie”, a spus el în cadrul unui interviu.

Peste doar câteva luni, Edward se va căsători cu Cleopatra Stratan

Edward Sanda are o viață din ce în ce mai liniștită, datorită muncii și implicării sale.  Pe planul amoros, el are o poveste de dragoste de filme, artistul urmează ca anul aceasta să facă și nunta cu partenera sa, Cleopatra Stratan.

Cântărețul a cerut-o de soție chiar în ziua în care și-a făcut petrecerea de majorat, iar acum, la scurt timp distanță, vor să-și oficializeze relația. Nunta va avea loc în această vară. Mai mult, cei doi și-au planificat chiar și luna de miere. Amândoi vor să sărbătorească în Maldive.

Nunta o să se întâmple vara aceasta, nu dăm data exactă, vrem să fie surpriză pentru toată lumea. Iar luna de miere s-ar putea în Maldive, acolo ne dorim. Încă nu ne-am hotărât, cred că ne decidem după nuntă. Oricum vrem să fie undeva la căldură, liniște, relaxare”, a declarat Edward Sanda pentru impact.