Nicolle Cherry și iubitul ei, Florin Popa, reprezintă unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din lumea mondenă. Cei doi se iubesc nebunește de aproximativ doi ani de zile și pare că relația lor va mai dura mult timp de acum înainte. Frumoasa cântăreață are sentimente puternice față de cel care i-a fost alături în ultima vreme, așa că aceasta nu ratează nicio ocazie prin care să le arate și fanilor ei acest lucru.

Nicole Cherry și-a început cariera în muzică de la vârste fragede și încă de pe atunci a reușit să cucerească fanii din toate culțurile lumii. A debutat cum nu se putea mai bine și se bucură, în continuare, de un succes greu de egalat. Talentul la muzicănu este sinugurul ei punct forte. Pe lângă faptul că este foarte talentată în ceea ce face, artista se bucură și de o frumusețe ieșită din comun. Pe lîngă acest lucru, atitudinea ei mereu pozitivă și plină de viață îi face pe oameni să o susțină și să o urmărească în contunuare pe rețelele de socializare cu plăcere.

Nicole Cherry, gest romantic pentru iubitul ei

Nicole Cerry are toate motivele să fie fericită și împlinită. Are un iubit care o iubește nebunește și are îi este alături în orice situație și este foarte împlinită și din punct de vedere profesional.

Relația ei de iubire inspiră pe foarte multă lume. În cuda fsptului căexistă o diferență de vârstă ceva mai mare între cei doi, mai exact aproximativ opt ani, acest lucru nu reprezintă un impediment în a-și manifesta iubirea unul față de celălalt.
Acest lucru nu a fost un obstacol pentru cei doi, astfel că și acum reușeșc să se facă fericiți unul pe celălalt. Adesea Nicole Cherry postează imagini alături de iubitul ei și pare mai fericită pe zi ce trece.

Nicolle Cherry, ipostaze intime alături de iubitul ei! Cum s-au fotografiat cei doi în plină zi/ FOTO

Așa s-a întâmplat și de această dată, căci frumoasa artistă, alături de o fotografie alături de iubitul ei, a scirs și un mesaj de dragoste pentru acesta, semn că relțaia lor merge cât se poate de bine.

„Pentru totdeauna❤️”, a scris Nicole Cherry pe Instagram.