Zilele acestea, a circulat un zvon conform căruia Nicole Cherry ar fi însărcinată cu primul ei copil, dar refuzase să dea orice fel de declarație în acest sens. Tatăl ei a negat și el faptul că fiica lui ar aștepta un copil, deși și-a exprimat dorința de a fi bunic. A mai mărturisit că este mult prea devreme pentru artistă să facă acest pas, iar la doar câteva zile după ce el a dat declațiile respective, vedeta a spus lumii întregii că este gravidă și a postat o imagine de milioane pe rețelele sociale, în dreptul căreia prietenii, colegii de breaslă și fanii au felicitat-o așa cum au știut ei mai bine.

Nicole Cherry a făcut marele anunț despre sarcină

Având în vedere că toată lumea vorbea despre sarcina sa, cântăreața nu s-a mai putut ascunde pentru prea mult timp și nu doar că a postat fotografia respectivă, dar i-a făcut și o declarație de zile mari iubitului său. În plus, vedeta a vorbit extrem de frumos și despre minunea care va veni pe lume în curând și pe care sunt nerăbdători să o cunoască.

Pentru multă lume ea este încă un copil, dar ea nu mai crede de multă vreme lucrul acesta și se pregătește intens pentru o nouă etapă din viața sa. Mai mult de atât, ea a lansat și o piesă emoționantă despre acest moment unic din viața sa, iar la finalul videclipului apare și alături de partenerul ei de viață, Florin, bărbatul alături de care a crescut și a devenit femeie, după cum a povestit chiar ea.

 

 

Nicole Cherry este însărcinată! Anunțul făcut de artistă: "Te iubim pe tine cel mai mult"

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati🤍”, a scris Nicole Cherry pe Instagram.