Nicole Cherry este în culmea fericiri de când a aflat că urmează să devină mămică pentru prima oară. Are aproape toată familia și, în ciuda faptului că unii afirmă că este, totuși, mult prea mică la cei 22 de ani ai săi pentru a-și asuma rolul de mamă, artista este extrem de fericită că a primit acest dar de la Dumnezeu.

Nicole Cherry este foarte apropiată de fanii ei și împărtășește cu aceștia toate noutățile din viața ei. Așa s-a întâmplat și de această dată, căci frumoasa artistă a dezvăluit fanilor ei care este primul cadou pe care l-a primit pentru cea mică. Se pare că acest gest a emoționat-o foarte tare și a declarat că va avea foarte mare grijă de el să rămână la fel până în momentul în care fetița se va naște.

Nicole Cherry, emoționată până la lacrimi

Nicole Cherry a dorit să țină mai mult timp ascunsă sarcina și i-a și reușit acest lucru. Ulterior, după ce a dat vestea în țară, fanii artistei au fost profund impresionați și i-au urat numai lucruri bune. Entuziasmul lui Nicole Cherry se observă pe zi ce trece mai mult, iar partenerul său de viață, nimeni altul decât Florin Popa, nu poate fi decât extrem de fericit că în doar câteva luni urmează să devină tată pentru prima dată.

Nicole Cherry, emoționată până peste cap de primul cadou pe care l-a primit pentru fetița ei: ”M-a emoționat foarte tare” / FOTONicole Cherry, emoționată până peste cap de primul cadou pe care l-a primit pentru fetița ei: ”M-a emoționat foarte tare” / FOTO

Nu cu mut timp în urmă, Nicole Cherry a avut parte de o surpriză care a emoționat-o până la lacrimi. Artista a primit un dar foarte special pentru micuța ei fiică. Cadoul pe care l-a primit Nicole constă într-un lănțișor negru care are desenat pe el două piciorușe de bebeluș. Artista a mai primit un set cu totul special pentru cea mică, în care să doarmă, dar și o pernă cu cireșe, semn că apropiații ei țin cont de toate detaliile.