Nicole Cherry nu mai este un copil, iar de câteva luni simte că a devenit femeie în adevăratul sens al cuvântului. Deși multă lume o vede încă un copil, vedeta se pregăteșțe chiar ea de venirea pe lume a bebelușului ei. Cu câteva zile înainte de a face marele anunț, se specula faptul că ar fi rămas gravidă, dar ea nu a dat nicio declarație în acest sens, iar tatăl ei a negat toate zvonurile, spunând că este mult prea devreme pentru fiica sa să devină mamă. Bărbatul a mai zis că își dorește să fie bunic, dar nu atât de repede.

Nicole Cherry nu și-a mai ținut fanii în suspans

Ei bine, fiica lui nu a mai putut ascunde pentru prea multă vreme faptul că va deveni pentru prima dată în viața sa mamă. Nicole Cherry a decis să dea vestea cea mare prin intermediul unei piese pe care a postat-o pe YouTube și care a ajuns repede în Trending. Mii de aprecieri și sute de comentarii a primit artista și la imaginea pe care a postat-o alături de iubitul ei.

Cei doi sunt în culmea fericirii și nerăbdători ca minunea lor să vină pe lume. După ce a făcut un sondaj în mediul online în care își întreba fanii ce anume cred ei că va avea, fetiță sau băiat, ea a decis să nu îi mai țină pentru prea mult timp în suspans și le-a mărturisit că așteaptă o fetiță. Cei mai mulți dintre admiratorii ei au și ghicit despre ce este vorba, după cum se poate observa.

 

”O să avem o CIREȘICĂ”, a scris Nicole Cherry pe Instagram.

Nicole Cherry a făcut marele anunț! Care este sexul bebelușului: ”O să avem...”

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea.
Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută.
Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati🤍”, a fost anunțul făcut de artistă, în urmă cu două zile.