Monica Gabor și-a încheiat de mult timp socotelile cu România însă deși trăiește peste ocean păstrează în continuare o relație strânsă cu fanii ei. Fostul manechin a redevenit activ pe rețelele de socializare de la care la un moment dat luase o pauză.

Dacă de cele mai multe ori, Monica era bombardată cu mesaje de apreciere și complimente cu ultima ei apariție a reușit să îi sperie pe internauți. Iubita lui Mr. Pink a apărut așa cum nimeni nu credea că o va vedea vreodată.

A pierdut mai multe kilograme în ultimul timp

Fosta doamnă Columbeanu duce în America o viață aproape egală cu cea a celebrităților. Ea trăiește alături de partenerul ei de viață de mai bine de 8 ani într-una dintre cele mai luxoase vile din Beverly Hills. Monica s-a dezis de cariera în modelling și-a orientat după modelul iubitului ei în afaceri. Atunci când nu îl ajută pe acesta cu proiectele lui, fosta lui Iri este… profesoară!

Monica predă engleza emigranților în Statele Unite și se declară extrem de mulțumită să facă acest job. Ea lucrează în cadrul unității școlare ale căror cursuri le-a frecventat și ea atunci când a ajuns peste ocean. Pe lângă tot activitățile profesionale, fostul manechin este o mamă implicată în creșterea copiilor. Monica nu este acum doar părintele matern al Irinei Columbeanu ci și al băiețelului lui Mr Pink, Anthony.

Vedeta a început recent să publice imagini pe contul ei de Instagram atât cu ea cât si cu familia pe care o are acum. Urmăritorii vedetei au primit cu interes această schimbare, arătând un feedback pozitiv în acest sens. Cu toate acestea, ultima apariție a Monicăi Gabor a reușit să îi îngrijoreze pe mulți.Monica a postat un selfie pe Instastory în care este mai mult decât vizibil că a slăbit enorm de mult.

Monica Gabor

Vedeta nu a lăsat sa se înțeleagă în ultima perioadă că ar suferi de vreo boală care să fi dus la această consecință. Mai mult, în urmă cu două săptămâni, Monica a plecat singură din America în Dubai pentru a o vizita pe sora ei. Cele două s-au bucurat din plin de câteva zile de relaxare în care au vizitat cele mai atractive zone.

Fosta lui Iri a precizat de mai multe ori pe rețelele de socializare că este mândră de reușitele Ramonei. Asta după ce fostul manechin și-a deschis o afacere profitabilă cu parfumuri de nișă.