Alex Bodi nu o duce deloc rău în perioada în care este privat de libertate având posibilitatea de a rămâne doar la domiciliu. Milionarul locuiește alături de focoasa lui rusoaică, Daria care îi gătește și îl răsfață cât poate de mult. De altfel, el primește în mod constant vizite de la oameni apropiați. În urmă cu puțin timp el s-a bucurat de prezența uneia dintre cele mai dragi ființe din viața lui.

Fostul Biancăi este un părinte devotat

Alex Bodi trebuie să se supună în continuare restricțiilor impuse de magistrați. El este încă arestat la domiciliu și nu are dreptul să părăsească locuința. Cu toate acestea el poate primi vizite, drept dovadă atât de sărbători cât și în ultimele zile au fost în locuința lui mai mulți prieteni apropiați.

La ceas de seară, fosta lui soție Iulia Bodi a adus-o pe micuța lor, Selena pentru a petrece timp cu tatăl ei. Vizibil emoționat, Alex Bodi a postat câteva fotografii pe Instagram în care o îmbrățișează pe fiica lui cea mică.
Momente emoționante pentru Alex Bodi în arestul la domiciliu. De cine a fost vizitat afaceristul

Într-un interviu acordat recent, milionarul a ținut să precizeze că este un tată implicat în creșterea copiilor lui pe care îi ajută în mod constant. De altfel, Bodi a declarat că cea mai mare împlinire pe care o are constă în faptul că a devenit tatăl celor două fetițe ale lui, Jaquelline și Selena.

„Cea mai mare împlinire sunt copiii. Am auzit multe vorbe în această perioadă: că nu aș fi un tată bun, că nu îmi ajut copiii. Nu există așa ceva! E ultimul lucru care se poate spune despre mine.”, a declarat afaceristul.

Are planuri de căsătorie

Alex Bodi și Daria se bucură din plin de această perioadă pe care o petrec împreună. Fostul Biancăi este mai îndrăgostit ca niciodată și susține că datorită actualei lui iubite a reușit să treacă peste perioada critică din arest.

Alex a menționat că Daria i-a demonstrat că este o femeie puternică atunci când l-a încurajat să aibă răbdare pentru ca lucrurile să revină la normal. De asemenea gestul rusoaicei de a petrece singură 10zile în locuința milionarului după ce acesta a fost săltat de mascați a cântărit mult pentru el.

Totodată faptul că Daria s-a certat cu propria familie pentru a veni în România la iubitul ei, pe care l-a vizitat de două ori în timpul arestului i-a demonstrat că focoasa șatenă este femeia pe care și-o dorește alături. În acest sens, Bodi a declarat că el își dorește să o ia de soție cât se poate de repede.