După ce s-a întors din vacanța pe care a ales să o petreacă în Zanzibar alături de iubitul ei, Mira a simțit nevoia de o schimbare. Vedeta a decis că este vremea pentru o schimbare de look și a trecut la treabă. Și-a anunțat fanii că va face asta, iar ei au așteptat cu nerăbdare să vadă rezultatul final. Din păcate au așteptat în zadar, pentru că rezultatul final nu a fost tocmai cel la care s-au așteptat.

Fanii au criticat-o dur pe Mira

Cântăreața a ales un look neobișnuit și și-a decolarat părul din față, fapt care le-a creat senzația multora că este cheală în partea de sus și i-au transmis acest lucru în comentarii. Cei mai mulți dintre ei nu sunt de acord cu schimbarea sa și i-au spus că ar fi mai bine ca după ce filmează videoclipul pentru care s-a pregătit, să revină la vechiul look, pentru că arăta mult mai bine.

Alții sunt de părere că doar încearcă să copieze anumite staturi internaționale, dar fără succes. Indiferent care ar fi fist intenția ei, fanilor nu le place rezultatul final sub nicio formă. Nici iubitul ei, Andrei Ivan, nu a fost prea încântat de felul în care arată în acest moment partenera lui de viață. Cu toate acestea, el a spus că dacă vedetei îi place, el este fericit. A mai spus că două suvițe blonde urâte nu îl vor face să își schimbe părerea despre ea.

 

„Nu-ți sta bine așa decolorata 🙉”, „Ce nașpa îți sta 😂”, „După ce filmezi sa te faci la loc. Ești prea frumoasă ca sa îți faci așa ceva. Nu îți stă bine. Ai un par frumos, nu-l strica 🙏”, „Nuu te rog revina la normal cu parul, zici ca esti cheala cu blondul ala, esti frumoasa ,te admir dar nuuu te prinde 😢❤️”, i-au transmis internauții în comentarii.