Mihai Trăistariu nu se gândește doar la el, indiferent de cât de bine ar duce-o din punct de vedere financiar. Artistul ajută în stânga și în dreapta, ori de câte ori are ocazia. Ajută oamenii fără adăpost, fără hrană, dar nu uită nici de animale. Nimeni nu ar fi zis despre el că ar un suflet atât de bun la prima vedere, dar a demonstrat acest lucru de foarte multe ori.

Mihai Trăistariu: ”Ce naiba mă fac? ”

Adesea, faptul că este mult prea generos cu oamenii din jurul său nu îi aduce doar beneficii, iar vede și simte asta. Cel mai bun exemplu este întâmplarea din vara anului trecut, cânb fratele lui a incendiat din greșeală un apartament deținut de către Mihai Trăistariu. Acesta a vrut doar ca omului său drag să nu îi lipsească nimic, dar s-a ales cu pagube de zeci de milioane, pe care nu a mai avut de unde să le recupereze.

În ciuda tuturor acestor întâmplări nefericite, vedeta nu se oprește din a face bine la orice pas. Artistul a făcut recent o postare care, pur și simplu, le-a rupt inimile oamenilor. Este, de fapt, un strigăt de ajutor. Se pare că el are grijă de mai bine de un an de cinci cățeluși, care au fost luați de cei de la ecarisaj și pe care ar vrea să îi ia înapoi, dar nu are unde să îi țină.

Mihai Trăistariu le cere ajutorul fanilor! Cântărețul este disperat: ''Ce naiba mă fac? ''

„AJUTOR !!!
Îngrijesc de peste 1 an, în Mamaia Nord, lângă plajă … 5 căței superbi, blânzi, jucăuși și cuminți. Azi i-au luat cei de la ecarisaj – Năvodari. Și sunt terminat psihic. Eram chiar lângă ei când îi alergau cu plasele alea. Eu tocmai venisem să le aduc mâncare.
Ajutor !
Și tocmai găsisem o firmă care să-mi doneze sute de kilograme de carne pe lună. Ce naiba mă fac ??? Aș putea să-i iau înapoi … dar unde să-i duc ? Eu stau la bloc. Mi-ar trebui doar o curte primitoare. Le-aș aduce eu mâncarea. Zilnic.”, a scris vedeta în dreptul imaginii.