Mihai Mărgineanu s-a îmbolnăvit de coronavirus. Chiar el a fost cel care a anunțat că s-a îmbolnăvit, printr-un mesaj de pe pagina sa de Facebook . Mai mult, Mihai Mărgineanu a povestit sincer și ce simptome a avut și cum a reușit să scape de virusul care a făcut ravagii în întreaga lume.

Mihai Mărgineanu a avut noroc să scape de COVID

Inițial, Mihai Mărgineanu nu a avut simptome grave, însă dintr-o dată a început să se simtă rău. Însă cu un tratament medical adecvat și cu odihnă, acesta spune că a reuși să învingă virusul. Nu știe dacă a rămas cu vreo problemă, asta va pute afla în timp.

Mihai Mărgineanu a mai povestit și cum a întâlnit sistemul medical. Acesta a avut noroc să întâlnească medici foarte bine pregătiți, care au reușit să se ocupe de el așa cum se cuvine. Acesta i-a felicitat pe medicii de la Matei Balș pentru organizarea de care au dat dovadă.

mihai-margineanu
mihai-margineanu

În jur de 15 aprilie, m-am infectat cu Sars-Cov (adică am făcut Covid) exact înainte cu o zi să plec în vacanță cu ai mei. Fără simptome, o formă ușoară și fără complicații.

Am mers la Matei Balș pentru evaluare, am făcut toate analizele, care m-au impresionat chiar și pe mine și s-a decis că sunt în regulă. Am fost chiar foarte plăcut impresionat de organizarea medical.”, a scris Mihai Mărgineanu.

„M-a durut capul și m-am simțit mahmur mai multe zile”

După aia mi-a fost rău și nu mi-a mai plăcut. M-a durut capul și m-am simțit mahmur mai multe zile. Dar am urmat un protocol medical, am dormit, am râs mult cu fii-mea și cu mama fii-mea, adică ea (că și ea a comis-o cu aceeași boală și același tratament)”, a mai spus Mihai Mărgineanu.

Artistul mai povestește și că acum este bine, că totul a trecut cu adevărat și că a putut pleca acasă cu familia, după două săptămâni. Acum, acesta merge oriunde își dorește, dar cu mască de protecție. Tot ce își dorește artistul este să treacă peste această experiență neplăcută.