Mihaela Rădulescu a uimit pe toată lumea în momentul în care a avut prima reacție după ce fostul ei partener s-a căsătorit! Prezentatoarea Tv a avut o zi destul de agitată. Acest lucru reiese din faptul că a apelat la diverse mesaje  motivaționale și inspiraționale. Aceasta a publicat un mesaj chiar în ziua în care Dani Oțil s-a căsătorit.

Mihaela Rădulescu, mesaj cu subînțeles

Chiar în momentul în care  Dani Oțil și Gabriela Prisacariu erau la propria nuntă și se bucurau alături de invitați,, Mihaela Rădulescu a făcut o postare ușor negativă. Aceasta  a sugerat că ar avea nevoie de un mesaj motivațional, pentru a putea să creadă că nu are o zi proastă. Mai mult, ea a insinuat că mesajul este pentru toți cei care cred că pot avea o zi proastă. A enumerat și care sunt pașii pe care se pot respecta pentru a avea o zi cât mai bună.

mihaela-radulescu-si-dani-otil
mihaela-radulescu-si-dani-otil

-Zâmbește tristeții, oamenilor nervoși sau celor singuri

-adună gunoiul din iarbă

-plantează un copac sau o plantă

-refuză să mai folosești paharele din plastic

-donează sânge

-petrece măcar o oră la un orfelinat sau la un centru de bătrâni

-Fă o mica donație

-gândește-te cât de norocos ești chiar în acest moment, cu lucrurile pe care le ai acum în jurul tău

-Nu mai ai cum să te simți la fel de mizerabil după ce faci un bine celor din jurul tău sau naturii sau… chiar ție”, sunt sfaturile date de Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au format un cuplu timp de șase ani de zile. Toți cei din jurul lor se așteptau ca Dani și Mihaela să se căsătorească, deoarece păreau foarte fericiți. Diferența de 11 ani dintre ei nu a fost o piedică în povestea lor de dragoste, care a avut un final complet neașteptat. Chiar dacă s-au despărțit în anul 2014, cei doi au rămas prieteni. Au continuat să se înțeleagă și nu au iscat niciun scandal public. Acum, Dani este un bărbat căsătorit, iar Mihaela este complet de domeniul trecutului.