Actrița Mihaela Prosan trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Aceasta mai are doar câteva luni până își va strânge copilașul în brațe. Cu toate că a știut de la început de sarcină, a ținut ascuns de ochii presei și a făcut anunțul abia acum. Michaela Prosan a împărtășit cu urmăritorii ei nu doar vestea aceasta frumoasă, ci și fotografii în care se vede burtica de graviduță, dar și corpul splendid pe care și l-a păstrat, în ciuda sarcinii.

În vârstă de 29 de ani, tânăra viitoare mămică nu a dorit să spuna lumii nici care este sexul bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume. Nu s-a zgârcit însă la fotografii. Aceasta și-a uimit fanii cu o ședință foto de excepție. Michaela Prosan arată tuturor cât de fericită este de când a aflat că este mămică.

michaela-prosan
michaela-prosan

Cu zâmbetul pânăa urechi și cu mâinile pe burtică, actrița din Fructul Oprit și Sacrificiul nu-și mai poate stăpâni fericirea. Întru cadru simplu, cu o rochie simplă, fină, din mătase, Michaela Prosan s-a fotografiat pentru a-i rămâne în amintire această perioadă. Sarcina îi priește și este din ce în ce mai frumoasă.

Michaela și-a jucat rolul de excepție în filmul Sacrificiul, în regia Ruxandrei Ion. Filmul a fost difuzat pe Antena 1 și a făcut audiență maximă. Michaela a interpretat-o pe Lili, o tânără ambițioasă, gata să facă orice este nevoie pentru a aduce alături de ea bărbatul viselor. Rolul a fost unul bine jucat. Acum, artista se ocupă mai mult de sarcină și de tot ce înseamnă viitorul în postura de mămică. Când sarcina sa va fi pe ultima sută de metri sau după ce va naște, Michaela va transmite și dacă este mămică de fetiță, sau de băiețel. Până atunci, potrivit unor surse, nimeni din jurul acesteia nu știe mai multe detalii.