Mellina a intrat în competiția Survivor România încă de la începutul acesteia și spera că va rămâne până aproape de final, dar nu a fost așa. Vedeta a reușit să demonstreze că deși nu era atât de puternică precum celelalte și deși înălțimea nu o avantaja de fiecare dată, că poate aduce puncte echipei sale indiferent de situație. A fost o vreme în care Faimoasele se temeau să lupte împotriva sa, deoarece le bătea de fiecare dată, dar cu timpul a cedat și nu a mai reușit să dea randament.

Războinicele s-au reunit

Nu doar pe plan sportiv au început să apară schimbări, ci și pe plan social. Unii au zis despre ea că era falsă, că ajunsese într-un punct în care nu mai putea din punct de vedere psihic, iar ușor, ușor toate aceste lucruri au dus la eliminarea sa din concurs. Ei nu i-a părut atât de rău că a fost nevoită să plece, mai ales că îi era extrem de dor de cei de acasă și a considerat că până acolo i-a fost.

Deși pe parcursul competiției nu s-a înțeles bine cu toate fetele, zilele acestea Vera Miron, Sindy și Maria au dormit la ea acasă și au avut parte de o seară fetelor. Se pare că Războinicile și-au schimbat părerea despre ea. Mai mult de atât, fosta concurentă a postat și o imagine cu fostele sale colege în dreptul căreia le-a povestit fanilor săi cum reacționau ele în clipa în care vedeau că noi concurenți vin alături de ei în Republica Dominicană.

„Noi când vedeam că intră concurenți noi la Survivor România și credeam că o să intrăm la pensie pe insula Războinicilor! Vă iubesc măi, Războinicelor!”, a povestit Mellina.

Mellina, mărturisiri neașteptate despre noii concurenți de la Survivor: „Noi când vedeam că intră..."

„Da, adevărul este că Sorin v-a dat afară pe toate. Dacă nu se mai lua de Albert, Albert nu era votat așa mult și probabil că ieșea demult”, au comentat fanii.

Mellina, mărturisiri neașteptate despre noii concurenți de la Survivor: „Noi când vedeam că intră..."