Mellina a fost una dintre vedetele care a acceptat provocarea de a face parte din acest sezon al emisiunii Survivor România. Timp de câteva săptămâni, ea a demonstrat că este una dintre cele mai bune concurente din echipa Războinicilor, dar după un timp a început să nu se mai descurce atât de bine, iar colegii ei au taxat-o dur pentru toate acestea și au propus-o pentru eliminare.

„Este foarte importantă familia și sunt foarte importanți prietenii”

Neavând acces la tehnologie, artista nu știa cum stau lucrurile acasă și nici dacă are sau nu parte de susținere din partea oamenilor. Din nefericire pentru ea, nu a primit suficiente voturi, așa că a fost nevoită să plece din Republica Dominicană, iar când a ajuns acasă a făcut față cu brio unui val mare de hate cu care s-a confruntat. Multă lume a acuzat-o pe Mellina că își editează mult prea mult fotografiile și că nu seamănă deloc cu persoana care este ea în realitate.

Recent, fosta concurentă de la Survivor România a dat o serie de declarații incendiare despre nuntă, dar și despre copil. Ea este nerăbdătoare să își întemeieze o familie, pentru că fiind pentru atât de mult timp departe de casă, ea a realizat cât de importante sunt toate aceste lucruri și a înțeles că trebuie să aprecieze mult mai mult ceea ce are. S-a întors o persoană schimbată din jungla Dominicană și este fericită că a avut parte de o asemenea experiențe pe care nu le va uita niciodată în viața sa.

Mellina de la Survivor România, declarații uluitoare despre nuntă și copil: "Pregătesc ceva atât de frumos..."

„Pregătesc ceva atât de frumos încât am impresia că astăzi mă mărit, cred că așa sunt emoțiile, este o pregătire pentru când mă voi mărita. Când voi găsi un om potrivit pentru mine mă voi mărita. Nu mă văd neapărat în rochie de mireasă sau toată nebunia aceea, frumoasă de altfel, adică celebrarea iubirii. Mi se pare că mai frumos și mai important este un copil. Îmi doresc un copil, dar atunci când voi întâlni acel om potrivit. Nu mă grăbesc, după cum se vede. Este foarte importantă familia și sunt foarte importanți prietenii, asta mi-am dat seama și la Survivor, să nu mă mai stresez atât de mult și să îmi fac timp pentru mine”, a povestit Mellina.