Maurice Munteanu este genul acela de om pe care oamenii din jurul său îl văd cu zâmbetul pe buze și care are o energie bună, după cum au spus de foarte multe ori persoanele care îl înconjoară. Cu toate acestea, viața lui nu a fost mereu ușoară, ci a avut și momente în care s-a temut pentru viața lui, cum a fost cel în care a fost implicat într-un accident grav de mașină. Juratul de la „Bravo, ai stil!” a fost convins, la vremea aceea, că va muri ars de viu, dar a avut mare noroc și a scăpat cu viață.

„Am rămas cu aceste atacuri sinistre de panică”

Vedeta nu vorbește prea des despre momentele grele din viața lui, dar acesta a fost un episod traumatizant peste care nu putut trece atât de ușor. Multă lume nu a știut până acum despre accidentul care i-a schimbat viața și care l-a făcut să aprecieze mult mai mult ceea ce are. În mașina respectivă nu se afla doar el și se pare că una dintre persoanele alături de care se afla a rămas paralizată.

Chiar și în ziua de astăzi are atacuri de panică în urma întâmplării nefericite, dar se luptă din greu și cu anxietatea care îi dă mari bătăi de cap îndrăgitului jurat de la Kanal D. Deși au trecut mulți ani de atunci, el nu poate uita tot ceea ce s-a întâmplat și a povestit pe larg cum s-a întâmplat totul și cum a încercat să iasă din automobilul acela și nu reușea.

Maurice Munteanu, protagonistul unui accident de mașină: "Eram convins că urmează să mor și..."

„Vin (n.r.-atacurile de panica) de la un accident de mașină foarte violent pe care l-am avut acum ceva vreme. Am rămas cu aceste atacuri sinistre de panică, care s-au transformat într-o anxietate generalizată. La accident am rămas cumva blocați o perioadă destul de lungă de timp, mi s-a părut oricum foarte, foarte lungă. Eu încercam să ies și nu puteam. Au trecut mulți ani. Eram cu cei mai buni prieteni ai mei în mașină. Din păcate, el, Felix, a rămas paralizat… Era doar foarte multă adrenalină și, practic, șocul s-a instalat a doua zi după accident”, a declarat Maurice Munteanu.