Despre Mark Stam și despre iubita lui, Nicolina Bucătaru, s-a spus zilele că s-ar fi despărțit. Fiind întrebată de fanii lor despre acest aspect, partenera de viață a artistului a dat niște detalii vagi, din care internauții au înțeles că au luat-o pe drumuri diferite. Din cele declarate, reieșea faptul că între ei lucrurile nu mai mergeau la fel ca la început și că ar fi luat cea mai bună decizie pentru amândoi.

Mark Stam și Nicolina Bucătaru, imagini de senzație

Asta le-a dat serios de gândit oamenilor din jurul lor și multora nu le-a venit să creadă că frumoasa lor poveste de  iubire a luat sfârșit. Ei bine, recent el a mers cu frumoasa lui iubită la deschiderea unui mall din Republica Moldova, de unde au postat câteva imagini în care păreau că se iubesc și se înțeleg mai bine ca niciodată. Așadar, fanii lor trebuie să stea liniștiți, pentru că ei sunt în regulă.

Mark Stam s-a făcut remarcat în țara noastră, după ce a lansat o piesă alături de Alina Eremia. De atunci, artistul a lansat o grămadă de piese frumoase care le-au ajuns la inimi fanilor din mediul online. Mulți au început să îl iubescă și pentru faptul că seamănă enorm cu starul internațional, Shawn Mendes. Mulți îi transmis aproape mereu acest lucru în comentarii.

De ceva vreme, el nu a mai lansat nicio piesă fiind plecat în țara lui natală, dar admiratorii așteaptă deja cu sufletul la gură să vadă ce le-a mai pregătit.

Mark Stam și iubita lui nu s-au despărțit. Artistul a postat dovada / FOTO

 

Ma bucur mult de redeschiderea magazinului @aridon_md din MallDova, colectia noua e bomba🔥, o alegere ireal de vasta🤩🤩🤩
Regret numai ca nu am filmat interactiunea cu staff-ul, atat de profesionisti, prietenosi si modesti🙏🏼
Recomand cu incredere🤘🏼🔥🔥
Hai cu swipe pentru a vedea restul materialelor➡️➡️➡️”,a scris el pe contul de Instagram. 
Mark Stam și iubita lui nu s-au despărțit. Artistul a postat dovada / FOTO