Au trecut deja două zile de când fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani a adus pe lume cel de-al doilea copil. Vedeta nu a postat nimic în ziua respectivă, dar nu s-a putut abține pentru prea mult timp să îl țină ascuns de ochii lumii pe băiețelul ei. Imediat ce a putut, a postat câteva imagini cu bebelușul, dar nu înainte de a scrie câteva rânduri care au reușit să emoționeze pe toată lumea.

Marius Moldovan, în culmea fericirii

Nu este pentru prima dată când ea și partenerul ei trec printr-o astfel de experiență, pentru că ea mai are un copil. Prima sarcină a fost diferită de aceasta și deși au fost momente în care nu i-a fost deloc ușor și nu s-a simțit bine, toate acele momente au trecut, iar acum se poate bucura împreună cu Marius Moldovan de minunea care a venit pe lume și care le-a întregit frumoasa lor familie.

Nu doar vedeta a fost cea care a decis să posteze imagini emoționante alături de micuț, ci și iubitul ei. Acesta s-a declarat ca fiind cel mai fericit tătic din lume și i-a mulțumit Flaviei Mihășan pentru tot. Îi este recunoscător acesteia pentru tot ceea ce a făcut pentru el și se bucură că băiețelul lor a venit pe lume sănătos, pentru că acest lucru este cel mai important. Nici fanii lor nu s-au lăsat mai prejos și le-au transmis acestora toate gândurile lor bune în comentearii, felicitându-i pentru reușita lor. Imaginile cu noul născut au făcut mii de aprecieri, iar părinții nu pot decât să se bucure de tot ceea ce li se întâmplă.

 

„Cel mai fericit! ❤️ îți mulțumesc mami @flavia_mihasan 🤗”, a notat Marius Moldovan pe social media.

 Marius Moldovan, prima fotografie alături de fiul său! Ce i-a transmis Flaviei Mihășan / FOTO

„Multa sanatate!”, „Congrats bro „, „Felicitări!❤️❤️❤️”, „SA VA TRAIASCA,MARIUS.FELICITARI,DRAGILOR.AVETI GRIJA DE VOI.👏👏👏👏👏”, „Felicitari, dragii mei❤️”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.