Marius Elisei este acum un bărbat singur însă deocamdată nu și liber de contract. Soțul Oanei Roman este încă în mod legal căsătorit cu vedeta. Cu toate acestea cei doi locuiesc acum separat și au vieți complet diferite. Deși el a fost cel care a părăsit domiciliul conjugal, acum se pare că lucrurile nu ar mai fi atât de ușoare pentru acesta.

Marius a ajuns la capătul puterilor?

Marius Elisei și Oana Roman au avut o căsnicie frumoasă cel puțin conform aparențelor. Deși aceasta a fost intens dezbătută, cuplul a rezistat în timp focusat pe propriile interese. Nunta lor a fost una desprinsă din povești. Marele eveniment s-a desfășurat la Palatul Știrbey într-un cadru spectaculos.

Oana și-a îndeplinit atunci dorința de a fi condusă la altar de tatăl ei, Petre Roman. Oana și Marius au avut un dublu eveniment, în aceeași zi bifând și nunta și botezul fiicei lor, Izabela.Dacă următorii ani au fost presărați cu bune și rele, ultimul a fost și cel care le-a pus capac celor doi.

În urma numeroaselor neînțelegeri, soțul vedetei a luat decizia de a pleca definitiv de acasă. Aceasta nu este însă singura dată când Marius a părăsit căminul conjugal, motiv pentru care multă lume credea că între cei doi lucrurile se vor regla după o perioadă de respiro.

Nimic nu a funcționat așa însă. Odată cu trecerea timpului de când Marius a plecat din vila din Pipera totul s-a răcit între cei doi,iar astfel ambii ai decis să pună capăt acestei căsnicii.

După ce anunțul separării a devenit oficial Marius a făcut un gest care a stârnit multe întrebări fără răspuns. El a postat pe contul lui de Instagram un mesaj cel puțin neobișnuit.

„Low battery/Baterie epuizată” , a scris soțul Oanei pe Instastory.

 

 

Marius Elisei suferă după Oana Roman. Detaliul care l-a dat de gol


Dacă unele persoane au asociat postarea lui cu o zi istovitoare în urma căruia bărbatul este extrem de obosit și a simțit nevoia să împărtășească acest lucru, alții au fost de altă părere. Unii internauți ar putea crede că acesta se referă la situația lui personală legată de schimbarea de a renunța la familie, proces care poate fi epuizant mai ales psihic.

Cei doi foști parteneri nu au ajuns încă la tribunal însă acest lucru urmează să se întâmple cel mai probabil în viitorul apropiat. Oana Roman a precizat că nu știe încă momentul exact în care acest lucru se va întâmpla.