În luna februarie a acestui an, Oana Roman și Marius Ellisei au luat decizia de a divorța la notar, după ce nu s-au mai înțeles de o lungă perioadă de timp. A fost un moment greu pentru ambele vedete și deși au crezut că vor trece repede peste separarea, realitatea a fost cu totul și cu totul alta. Cei doi nu se pot obișnui cu ideea că s-a terminat totul după mai bine de 8 ani de zile și încă petrec foarte mult timp împreună.

„În fața Domnului încă suntem căsătoriți”

Recent, fostul soț al Oanei Roman a oferit o serie de declarații despre ea, dar și despre care este relația lor în momentul de față. Se pare că Elisei îi oferă flori fiicei lui Petre Roman, o dată la câteca zile, pentru că așa simte el că trebuie să facă și, de asemenea, pentru că este de părere că ea merită lucrul acesta. Mai mult de atât, a recunoscut că încă mai are sentimente pentru ea și nu are cum să uite o persoană după o relație atât de lungă.

El este de părere că după toate lucrurile care s-au întâmplat nu se poate regla totul atât de ușor, dar nu își pierde speranța și a mai spus că se înțeleg mult mai bine acum, după divorț, decât o făceau înainte de acest eveniment tristt. Marius Elisei este de părere că un act nu este chiar atât de important pentru el, nu contează decât faptul că sunt încă legați în fața lui Dumnezeu, iar asta nu le-o poate lua nimeni.

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a povestit Marius Elisei pentru Antena Stars.

 

Marius Elisei o vrea înapoi pe Oana Roman: "Suntem legați în fața lui Dumnezeu"

„Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a mai zis Marius Elisei.