Așa cum obișnuiește, Mario Fresh nu spune nu curiozităților care vin din partea fanilor săi din mediul online. Ne-a obișnuit cu transparența sa de fiecare dată și nu se teme nicio secundă să spună lucrurilor pe nume sau să arate lumii întregi de unde a plecat. De data aceasta, la cererea fanilor săi, Mario Fresh a publicat la un moment dat o imagine cu prima sa mașină pe care a condus-o.

Iubitul Alexiei Eram a satisfăcut curiozitatea venită din partea fanilor lui,  așa că a postat o fotografie cu prima sa mașină. Pe lângă multele întrebări care vin zilnic din partea intrnauților, îndrăgitul artist a ales să dea curs și acstei curiozități. Și nu, nu este vorba despre un bolid de lux, așa cum poate unii s-ar fi așteptat. Este vorba despre o mașină cât se poate de normală, despre care artistul are numai lucruri bune de spus.

Mario Fresh a postat o imagine cu prima sa mașină

Se pare că Mario Fresh este de părere că această mașină se clasează în topul celor mai bune mașini pe care el le-a avut până acum. Pe lângă această mașină, artistul a ținut să e arate fanilor  și mașina pe care o conduce în prezent. Este vorba despre un bolid de lux de care este tare mândru. Chiar și așa, cântărețul mărturisește că prima sa mașină a fost cea care l-a învățat cu adevărat ceea ce înseamnă tainele șoferiei.

Mario Fresh a condus prima dată această mașină: ”A fost cea mai bună” / FOTO

„A fost cea mai bună mașină. Cu ea am învățat ce era mai inportant”, a notat Mario Fresh, în dreptul imaginii respective.

Cum curiozitățile fanilor săi nu se pot opri prea ușor, unii dintre ei și-au exprimat dorința de a-l vedea și în alte ipostaze. Aceștia au vrut să îl vadă pe Mario Fresh și în momente mai puțin plăcute. Cineva a dorit să îl vadă în baie, altcineva a vrut să îl vadă cum arăta după ce a consumat câteva pahare în plus. Credeți că i-a lăsat cu ochii în soare? Nici vorbă!

Mario Fresh a condus prima dată această mașină: ”A fost cea mai bună” / FOTO