Vă mai aduceți aminte de Maria Constantin? Mulți au ajuns să o cunoască pe vedetă, după ce a lansat piesă alături de Viorel de la Acces Direct. Melodia lor a fost un real succes și a ajuns pe primele locuri în Treninding. La vreme aceea, cântăreața de muzică populară a fost acuzată de fanii emisiunii de la Antena 1 că a acceptat colaborarea respectivă, doar pentru a mai auzi lumea de ea, pentru că intrase de mult timp în umbră.

Maria Constantin lansează piesă de Dragobete

Când aud de ea, unii se duc imediat cu gândul la scandalurile din trecut pe care le-a avut cu un fost partener de viață, pe care l-a iubit cu adevărat. Într-un interviu acordat acum câteva luni, ea a spus că vrea să fie remarcată de oameni pentru muzica sa, ci nu pentru scandalurile în care a fost implicată. Pe lângă toate astea, Maria Constantin este o femeie extrem de frumoasă, care o voce de milioane și care continuă să facă doar ceeea ce o face pe ea fericită.

În ciuda gurilor rele, artista își vede de treaba ei în continuare, iar recent le-a dat o veste de zile mari fanilor săi de pe rețelele sociale. Se pare că va lansa o nouă piesă, iar ei nu vor mai avea mult timp de așteptat până când aceasta va fi urcată pe canalul ei de YouTube. Lansarea melodiei respective pe care este nerăbdătoare să le-o arate și lor va avea loc pe data de 24 decembrie, chiar de Dragobete. Este cel mai frumos cadou pe care l-ar fi putut face fanilor.

 

 

Maria Constantin, veste de zile mari pentru fani! Ce se va întâmpla de Dragobete / FOTO

„Pe 24 Februarie de Dragobete lansez cea mai frumoasa melodie de folclor
‘M-am gândit neica sa-ti cant’
#24februarie #dragobete #mariaconstantin”, a scris Maria Constantin în dreptul imaginilor de pe Instagram, unde a făcut anunțul cel mare legat de lansarea noi sale piese.