Marcel Pavel este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Cu un timbru vocal aparte, el a cucerit inimile românilor ani de-a rândul. Din nefericire pandemia l-a afectat enorm de mult pe artist. Ca pentru majoritatea vedetelor ultimul an a fost unul gol din punct de vedere al contractelor și evenimentelor. Astfel, dacă unii s-au reinventat, alți artiști au apelat la fondurile de urgență cu speranța că momentele critice vor trece, iar restricțiile vor fi ridicate pentru ca activitățile lor să poată fi reluate. Lucrurile nu au stat așa, iar cântărețul a ajuns să aibă mari probleme financiare.

A eșuat în afaceri

Ca multe alte persoane publice, Marcel Pavel și-a încercat norocul și în alte domenii de activitate. În anul 2008, acesta a achiziționat mai multe terenuri cu speranța că va reuși să facă o afacere profitabilă. Investiția de peste 40.000 de euro în ideea respectivă a fost pierdută, iar totul s-a dovedit a fi un fiasco. De atunci, cântărețul se plânge că nu mai reușește să își revină din punct de vedere financiar.

Pandemia i-a dat acestuia o lovitură și mai dură. Artistul a fost nevoit ca restul colegilor de breaslă să rămână pe tușă de anul trecut până în prezent. Toată această situație l-a adus se pare la sapă de lemn.

Marcel Pavel

Marcel Pavel are de întreținut 8 persoane, iar în prezent cu greu mai face față acestor responsabilități. Cântărețul se gândește cu inima frântă la faptul că dacă ar fi trăit în altă țară, datorită talentului lui ar fi avut o altă soartă.

„Am făcut o imprudență prin 2008. Am investit aiurea banii în niște terenuri și de atunci nu-mi mai revin cu banii. Trebuie să întrețin opt persoane și în pandemia asta e foarte greu. Am ajuns la fundul sacului! Dacă eram în altă țară, probabil eram milionar și aveam și avion la scară!”, a spus vedeta.

De parcă această povară nu ar fi una suficientă, anul trecut, artistul și-a văzut moartea cu ochii. Marcel Pavel a fost infectat cu noul coronavirus făcând o formă gravă a bolii. El a fost internat în spital o lungă perioadă unde a avut nevoie de anticoagulante și oxigen. După acest episod dur, cântărețul s-a plâns că a fost linșat mediatic în timp ce se afla în pericol de moarte.