Mara Bănică este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, iar după lungi căutări a reușit să îl găsească și pe bărbatul visurilor sale. Despre acesta ea a declarat că nu este persoană publică și că nu își dorește ca întreaga lume să afle cine este bărbatul care i-a furat inima. Se pare că el este cel care refuză să se arate în fața camerelor de filmat sau a apratelor de fotografiat. Cu toate acestea, în urmă cu puțin timp, jurnalista a postat prima imagine cu viitorul ei soț. Fanii s-au bucurat pe de o parte, iar pe de alta au fost extrem de dezamăgiți.

„Vă mulțumim tuturor pentru miile de mesaje primite”

Anul trecut, Mara Bănică le-a dat o veste de zile mari fanilor ei din mediul și anume că a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, despre care nimeni nu știe cine este cu adevărat. Mai mult de atât, ea le-a dezvăluit că acceptat și era nerăbdătoare să pășească alături de el în fața altarului. Acum câteva zile, vedeta de la Antena 1 a publicat o imagine cu verighete, semn că bat clopote de nuntă pentru ea.

Recent, pe contul ei de Instagram a apărut o imagine cu viitorul ei soț, dar spre dezamăgirea tuturor, acesta are chipul acoperit, iar fotografia respectivă nu este una recentă. În dreptul imaginii îl numește „soțul ei” și spune despre acesta că i-a zis, al un moment dat, că este de ajuns să fie ea cunoscută în familia lor, iar el cumva vrea să rămână în umbră, iar Mara Bănică îi respectă toate deciziile.

 

Mara Bănică, prima imagine cu viitorul ei soț! Vedeta și-a luat fanii prin surprindere / FOTO

„Vă mulțumim tuturor pentru miile de mesaje primite. Fotografia e făcută acum 2 sau 3 ani, undeva la capătul lumii, în Africa de Sud. Soțul meu nu este persoană publică și consideră că în familia noastră ajunge să fiu eu cea cunoscută. Așa că, soție ascultătoare, mă supun. Oricum, ne ați copleșit cu bunătate și gânduri bune și vi le întoarcem înzecit! Doamne Ajută!”, a scris Mara Bănică