Zilele acestea, Jador a avut parte de cele mai grele momente de până acum, în cadrul competiției Survivor România. Pe parcursul unui traseu dificil căruia i-a făcut cu greu față, manelistul s-a accidentat grav și în clipa aceea toată lumea, inclusiv el, a crezut că și-a ruăpt piciorul și că va fi nevoit să se întoarcă în România, mai devreme decât își propusese.

Jador, în pericol de eliminare

Din fericire, artistul nu și-a rupt piciorul, dar nici prea bine nu i-a fost, pentru că a avut nevoie imediat de îngrijirile medicilor, care nu i-au mai permis să mai joace în următoarele zile, un lucru extrem de dureros pentru el, deoarece el dădeau totul pe traseu de fiecare dată și se implica trup și suflet alături de colegii lui. Luând în considerare problemele de sănătate, vedeta nu a putut participa nici la consiliu. Nu a putut, de asemenea, să fie nominalizat de colegi, dar nici să nominalizeze la rândul său. Astfel că mare le-a fost mirarea oamenilor, în momentul în care au văzut că preferata publicului a fost săptămâna aceasta Elena Marin.

Cei de acasă au stat cu sufletul la gură, în clipa în care au văzut că vedeta s-a accidentat și că urla de durere. Mama manelistului și-a făcut și ea griji pentru fiul său și nu avea cuvinte să spună ce a simțit, când și-a văzut copilul în starea respectivă. Acum, așteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă fiul ei este bine și dacă mai poate continua lupta în cadrul competiției.

Mama lui Jador, în stare de șoc după ce fiul ei s-a accidentat la Survivor: „Nu-mi găsesc cuvintele”

„Am făcut 20 tensiune pe loc, mi-a fost foarte rău, dar m-a ferit bunul Dumnezeu (…) sper să nu mi se-ntâmple ceva rău, că e foarte greu. Nu știu cât e de bine, că știu problema lui de sănătate. Îl susțin și eu în rugăciuni, să-i dea Dumnezeu putere că asta e cel mai important. (…)El e un băiat foarte ambițios, el cedează atunci când nu mai poate, el cedează singur. El e ca un erou. Nu-mi găsesc cuvintele să vorbesc despre lucrurile astea, trăiesc numai cu pastile. Nu doresc la nimeni să trăiască cum trăiesc eu. Și în situația de acolo, nemâncat, și îl văd cum doarme, cât e de slab, ce păr mare are în cap (…) Arată ca un Tarzan. Eu i-am zis, măi mamă, nu te duce, că faci foamea acolo. Nu e o tragedie că a slăbit, dar să nu se îmbolnăvească, că de îngrășat are timp”, a povestit mama lui Jador.