Dorian Popa a pus pe toată lumea pe gânduri zilele acestea, după ce s-a filmat în mașină alături de mama sa, în timp ce se îndreptau către spital. Femeia nu a ascultat indicațiile medicilor și nici sfaturile fiului ei și a ajuns pe masa de operație, din cauza faptului că i s-a descoperit o piatră de mari dimensiuni la rinichi, care i-a dat mari bătăi de cap și din cauza căreia avea niște dureri foarte greu de suportat.

Luminița Popa se simte mai bine

După ce Mamișor a început să se simtă din ce în ce mai rău, fiul ei a decis să se prezinte cu ea de urgență la spital și să primească toate îngrijirile de care avea nevoie, pentru a nu-i fi mai rău. Nu a scăpat, însă, de intervenția chirurgicală de care se temea cel mai tare, dar a trecut cu bine și peste acest moment greu din viața ei. Având în vedere că multe persoane și-a făcut griji pentru starea sa de sănătate, Luminița Popa a vorbit pe YouTube despre aceste zile dificile.

Ea își dorea să mai amâne operația, dar medicii au decis că nu mai este vreme de pierdut așa că weekend-ul acesta, mai exact în cursul zilei de sâmbătă, ea a fost operată, iar acum este în  afara oricărui pericol. Se consideră o femeie norocoasă, pentru faptul că lucrurile au mers așa cum trebuie și se pare că totul s-a întâmplat din cauza unor obiceiuri alimentare pe care le avea femeia.

”Am fost foarte norocoasă că am un ureter suficient de larg încât au putut intra să-mi prindă piatra, care se prinsese în pereții… de la lactate și brâzeturi (n.r. cauza problemei)”, a povestit mama lui Dorian Popa.

 

Mama lui Dorian Popa a ieșit de pe masa de operație! Cum se simte Mamișor în momentul de față

”Cel mai nașpa lucru la Bucureștiul ăsta e că trebuie să ajungi cu maica-ta de urgență la spital, de urgența aia mare și nu poți să faci nimic că Bucureștiul e blocat și dacă bagi o averie și începi să te descurci puțin încep să te înjure toți, că cine să se gândească că ai o urgență”, povestea Dorian Popa, zilele trecute.