Nu doar Daniela Iliescu, partenera de viață a lui Culiță Sterp, este nerăbdătoare ca el să revină în țară, ci și mama concurentului de la Survivor România. Au trecut aproape cinci luni de când artistul a plecat în Republica Dominicană, iar oamenii dragi îi simt mereu lipsa și se gândesc la el în fiecare zi. Oricât de greu i-ar fi acolo, ei au mare încredere în el și speră că se va întoarce acasă cu marele premiu al emisiunii.

Culiță Sterp, departe de familia lui de aproape cinci luni

Multă lume a crezut că el va reveni în țară cât de curând, pentru că frumoasa lui iubită va aduce pe lume primul lor copil și au considerat că ar fi bine ca și el să fie prezent la unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor. Iubita vedetei a mărturisit, la un moment dat, că pe ea nu ar deranja-o să își aștepte partenerul acasă împreună cu băiețelul lor, chiar dacă de când a plecat îi simte lipsa. Îl vrea acasă, dar vrea să fie și puternic și să reziste tot mai mult în concurs.

Iancu Sterp a avut recent o discuție cu Mama Geta, în care o întreba pe femeie dacă îi este dor de fiul ei cel mare, iar ea abia a reușit să își stăpânească lacrimile. Îi este extrem de dor de el, dar tot ce speră este să revină pe picioarele lui sănătos și cel mai important să nu se accidenteze, așa cum au pățit mulți dintre foștii lui colegi.

 

„Ți-e dor de fiul tău cel mare?”,a întrebat-o Iancu Sterp pe mama sa.

Mama Geta, mesaj pentru fiul ei plecat în Republica Dominicană! Culiță Sterp este așteptat acasă: „Îl bat, dacă nu vine cu trofeul”

„Vaai, mi-e dor tare Iancu, dragul mamii. Nu mă face să plâng, vorbesc serios. Chiar mi-e dor! Vreau să vină cu trofeul,  că-l bat dacă nu vine cu trofeul.”, a venit imediat răspunsul femeii.