Majda este o femeie norocoasă și împlinită, care are o fiică pe care o iubește din tot sufletul ei și pentru care ar face orice. Deși este o mamă singură, fostul ei soț o ajută în ceea ce privește creșterea fetei lor și este acolo pentru ele, oricând acestea au nevoie de el. Deși nu mai formează un cuplu, ei fac tot felul de lucruri împreună doar de dragul micuței, care simte nevoia ca ambii ei părinți să fie alături de ea.

„Pentru mine liniștea înseamnă iubire”

Fosta concurentă de la Surivor România este o mare iubitoare de copii, iar multă lume s-a întrebat dacă va mai aduce pe lume un copil, mai ales că și fiica sa își dorește un frate sau o soră. Bruneta nu a negat că acest lucru se va întâmpla, la un moment, dar nu se grăbește în acest sens. Frumoasa vedetă crede că toate lucrurile se întâmplă la timpul lor și nu este momentul pentru a rămâne însărcinată.

Dacă se va întâmpla, totuși, acest lucru micuțul va fi primit cu brațele deschise în familia lor și chiar își mai dorește copii. Dacă, însă, nu va mai aduce pe lume un copil, nu înseamnă că nu este fericită cu tot ceea ce are, pentru că fata ei reprezintă totul pentru ea și este o femeie împlinită din acest punct de vedere. Este, de asemenea, o femeie liniștită, iar asta este foarte important pentru ea. În plus, Jacqueline este o bună prietenă pentru ea care o ajută cu sfaturi și care o sprijină de fiecare dată.

Majda de la Survivor România, primele declarații despre a doua sarcină: ""Mi se pare un lucru mare să...

„Mi-a zis și la patru ani și acum de curând. Nu spun niciodată nu, eu iubesc foarte mult copiii și dacă vreodată o să se întâmple lucrul acesta în viața mea o să fie primit cu brațele deschise, sunt convinsă de asta, dar las lucrurile să se întâmple exact în voia lor. Eu sincer îmi mai doresc un copil, dar dacă e să se întâmple, dacă nu o să se întâmple nu înseamnă că nu sunt fericită cu ce am. Mi se pare un lucru mare să spui „sunt împlinit”, sunt extrem de fericită, nu știu, lucrurile astea mi se pare mari sau nu știu dacă un om este complet pentru că și cel mai bogat om și cel mai fericit care zice lucrurile acestea are pe undeva un lips și atunci eu sunt liniștită. Pentru mine liniștea înseamnă iubire. Sunt liniștită și este cel mai important”, a povestit Majda.