Loredana Groza și zece dintre cei mai iubiți maneliști și-au unit forțele și au lansat împreună o piesă, care a ajuns încă din prima zi pe primul loc în Trending și care are milioane de vizualizări, iar numărul lor crește în continuare. Nimeni nu se aștepta la o asemenea colaborare și tocmai din acest motiv, melodia lor a avut un impact destul de mare asupra oamenilor. Mulți au ascultat-o din curiozitate și le-a intrat în sânge ritmul, așa că o au zilnic pe repeat sau cel puțin asta au transmis în comentarii.

Loredana Groza a pus punctul pe i

Cea care a primit cele mai multe critici din partea internauților a fost chiar blondina. Unii sunt de părere că nu ar fi trebuit să lanseze niciciodată această piesă pentru promovare, pentru că ea are deja un nume și este cineva în industria muzicală din România. Vedeta s-a enervat extrem de tare și a decis că le este datoare tuturor cu o serie de explicații. Ea este de părere că acesta este un moment istoric din punct de vedere muzical și că nu este nimic șocant în faptul că au decis să colaboreze.

Mai mult de atât, Loredana Groza a simțit nevoia să sară atât în apărarea sa, cât și a colegilor ei de scenă, despre care a povestit că sunt niște gentlemani, niște oameni dichisiți, care au venit aranjați și alături de care s-a simțit extrem de bine la filmări. Se pare că singurul care avea habar de acestă colaborare a fost Florin Salam, în rest pentru toți ceilalți a fost o supriză.

 

Loredana Groza, declarații neașteptate despre piesa lansată alături de cei zece maneliști: "Nu regret deloc că am făcut videoclipul"

 

„În pomul lăudat toată lumea aruncă cu pietre. E un moment istoric în muzică românească și pentru mine, de ce nu.(…) Când e ceva care iese din tipare, care poate șoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Aici e o problema și de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta. Dar foate mulți nu au de unde să știe că eu de foarte mult timp fac asta. E un nou gen, de fapt. Nu este manea. Și dacă ascultați ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem să facem ceva nou întotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite șabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare. Ei n-au știut că o să fiu pe acest cântec. La filmare au aflat. În afară de Florin Salam care știa, ceilalți n-au știut. A fost foarte mare veselie la filmări. Sunt niște gentlemani, niște oameni dichisiți care au venit aranjați. Așa sunt toți lăutarii, care sunt priviți de multă lume că și cum sunt veniți dintr-o subcultură.(…) Nu regret deloc că am făcut videoclipul”, a declarat